THUG_LIFE je napisal/-a:za to že vem sam js bi rad naredil čim manjši računalnik tko da mi zasede čim manj prostora.pa še eno vprašanje mam če se da sezorje iz mašine priklopit na rač. da ti poj temperaturo pa še druge stvari kaže na LCD.
THUG_LIFE je napisal/-a:za to že vem sam js bi rad naredil čim manjši računalnik tko da mi zasede čim manj prostora.pa še eno vprašanje mam če se da sezorje iz mašine priklopit na rač. da ti poj temperaturo pa še druge stvari kaže na LCD.
jrk0 je napisal/-a:Jaz mam tudi to v nacrtu btw:) samo nekako ne prej, preden ne bom mel lcd-ja doma:) kar pa se ne bo zdaj takoj. bo pa kmalu:D
Samo zaj sem pred tezko odlocitvijo:D Ali uporabit durona 700 doma za router in razne internetne servise al dat v avto al kupit nekaj novega:)
Glede tega vezja...Kolko bi prislo vse skup? Mislim za ta napajalni del. Ker v bistvu je to res boljse, ne rabis pretvornika, ne rabis niti napajalca za comp. Racunalnik bi pa po vsej verjetnosti stiscal nekam kjer bo najmanj motil vse in kjer ne bo viden. Pomoje pod en spredni zic, al pa kar v predal pri sovozniku.
Micro atx platka + duroncek + ena stara grafa s tv-out. Like geforce 2 mxohisje bi pa itak sam nardil, da bi se lepo ujemalo s prostorom, verjetno kar s poliestra, al pa neko mickeno leseno, cisto zaprto in s protiprasnimi fitri, da ne bo tezav. Pa disk v kaksno gobo zavijem pa bo.
prenosnik razdreš in ekran montiraš na poljubno mesto, potegneš kable od zaslona do prenosnika ki ga montiraš kamr ti zapaše
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov