Avdiofili, raj za vas...

kape
Nov uporabnik

toyota woofer

Napisal/-a kape So nov 13, 2004 11:11 pm

zanima me če ima kdo izkušnje z wooferjem ki ga nudi toyota kot (dodatna oprema),in sicer pri modelu yaris.
-kje točno je pozicioniran (s kataloške slike ni ravno razvidno) :?:
-ter če dobim za podoben denar kej boljšega :?:

hvala za vse odgovore

[/img]
kape

kape
Nov uporabnik

Napisal/-a kape Pe nov 19, 2004 7:25 pm

cena je 97 000 sit z ddv z montažo vred

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Pe nov 19, 2004 7:55 pm

velik..

se da dobit boljse za isti denar ali pa manj (al pa več :lol: )

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM Pe dec 03, 2004 9:46 am

Avtoakustika, ki jo vgrajujejo tovarnisko v vecini primerov ni nevemkaj (sploh zvocniki), kljub temu pa nabijajo cene cez vse meje. Po mojem mnenju totalen absurd.

Bol se splaca kupt aftermarket avtoakustiko (se prav naknadno vgrajevat), ki jo za povrh usega izbiras, tako da je tvojim usesom in ostalim cutilom po volji.

Za ta dnar se dobi ze oreng roba, brez heca. Poleg tega se da vse naredit po meri avtomobila, kot tudi lastnika...

Ce te skrbijo problemi s priklopom, ker bi rad mel tovarniski avtoradio, nc bat, ker se skor za use dobijo razni pretvorniki in konektorji...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
MacAudio
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a MacAudio To dec 07, 2004 11:25 am

Ta woofer ni tak močan, drugače se mi pa zdi da se montira pod sovoznikov sedež. Slišu ga pa še nism, de bi lahk kej več povedu. Sam pri Avensisu je 8 zvočnikov in že ti fajn drmajo. Zlo dobr igrajo za originalne.
TSI+DSG = T.N.T.!! ;-))

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To dec 07, 2004 11:36 am

da še jaz pristavim šalčko...

jaz sem za komplet woofer, feršterker, kablovje, les za škatlo itd. dal nekje malo nad 50k sit, pa špila čisto vredu, glede na to, da nisem delal tekmovalnega sistema, ampak sistem za poslušanje normalne glasbe pri normalnih glasnostih, pa z malo porabljenega prostora...

vem, da je pa zmogljiv, ker sem vseeno nabutal 134,5dB na spl-u... sicer je bla mašina vžgana, ko smo to izmerli na testih, ali ipak.

no, to je to

za tak denar, kot ga pa ti sedaj misliš dat za to, pa dobiš tako robo, ki jo sedaj jaz delam noter, kar pomeni: malo razširjen woofer odzadaj, sprednji sistem, dva ločena feršterkerja... itd.
Slika

Uporabniški avatar
NoFEAR
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoFEAR To dec 07, 2004 11:46 am

V yarisu se woofer montira zadi v desn bok.. Al pa levga, nism čist zihr.. Naj bi bla pa že nštimana ena lukna na tistem mestu.. Mal preveri une obloge v prtlažniku..

Drgač pa za 100k dobiž zihr boljšo robo kot je orginal.. Pa montaža tud ni tak problem, se da zlo lepo nardit..

Uporabniški avatar
hitri in drzni
Novinec

Kraj: ljubljana/ViČ

Napisal/-a hitri in drzni To dec 07, 2004 10:00 pm

NoFEAR je napisal/-a:V yarisu se woofer montira zadi v desn bok.. Al pa levga, nism čist zihr.. Naj bi bla pa že nštimana ena lukna na tistem mestu.. Mal preveri une obloge v prtlažniku..

Drgač pa za 100k dobiž zihr boljšo robo kot je orginal.. Pa montaža tud ni tak problem, se da zlo lepo nardit..

Jst sm za mojga dal 89.900 sit in vn buta kot noro in ga nameravam met se kr neki casa To je pomoje(vsaj zame zelo pomemben del avtomobila zato za njega dobro poskrbi.I need bass :P :P :P (I like´t a lot)
Vse kar je zenskega spola,rcunalnistvo in AVTOMOBILI
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost