Aleš je napisal/-a:Drugič rajš preden greš kupit upraši za mnenje. :P
Aleš je napisal/-a:Drugič rajš preden greš kupit upraši za mnenje. :P
lenivec je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:nobeni ovalci niso vredu nakup
moj emnenje
Zakaj slab nakup? U cem so ksni drugi bolsi? Resno me zanima.
ovalci so za moje pojme crap
pač mi ne paše prvo kot prvo da je zvok od zadaj, druga stvar zvok ni pravi, če maš woofer je zvoč zanič.... pa še kaj
s_mande je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:nobeni ovalci niso vredu nakup
moj emnenje
Zakaj slab nakup? U cem so ksni drugi bolsi? Resno me zanima.
ovalci so za moje pojme crap
pač mi ne paše prvo kot prvo da je zvok od zadaj, druga stvar zvok ni pravi, če maš woofer je zvoč zanič.... pa še kaj
Nevem sicer ima vsak svoj okus,lahko ti pa za inforamcijo povem da sem sinoci priklopil zvocnike in da sem nadvse presenecen(POZITIVNO)!!!Imam sice radio PIONNER 4x50W in te zvocnike JBL...zadaj na polici in v vratih se kupim nekaj od JBL,bom pa se danes priklopil visokotonce potem pa mislim da bi moral biti zaenkrat!
Zvok pa bi moral biti razporojen po vsem avtomobilu,da je najtaboljsi ucinek-efekt,da zvok nebi bil pravi prvic slisim,pa se to da ce bi imel WOOFER bi bil zvok zanic!Zdaj si pa pljunil na KRBIT!!!Prej bi rekel za tubo!Nevem sicer ima vsak svoj okus,sam glede teh stvari se mi pa zdi da se motis!Lep dan zelim se naprej!s_mande
golf_c je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:Skull23 je napisal/-a:golf_c: kašna firma je pa to? če je kaka x firma je možno da nima še noben izkušenj z njimi...
gor piše magnat
ja...magnat so...magnat Xcess 216
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov