Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Problem z CD changerjem

Napisal/-a ban Po mar 07, 2005 9:29 am

Torej imam problem z CD changerjem kenwood. Že neki časa se mi dogaja da mi ne prebere oz. noče naloudat vseh CD-jev. Na ekranu radia piše load potem pa napiše E-04 in začne loudat nasledn CD. Včasih mi ne prebere vseh 6 CD, včasih dela brez problemov in bere, špila vse (tako originalne kot neoriginalne), včasih prebere pa samo nekatere. Na servisu so rekl da je treba laser zamenat (25.000 SIT) sam pomoje če bi laser bil hin potem ne bi niko noben CD delal. Mislte da je treba samo leče spucat al je res kej z laserjem.
LP!

vR5GTT
Novinec

Napisal/-a vR5GTT Po mar 07, 2005 9:36 am

Probej zapečt cd z manjšo hitrostjo!
R5 GTT

Uporabniški avatar
Mark_Oh
Nov uporabnik

Kraj: Šentjanž

Re: Problem z CD changerjem

Napisal/-a Mark_Oh Po mar 07, 2005 9:43 am

ban je napisal/-a:Torej imam problem z CD changerjem kenwood. Že neki časa se mi dogaja da mi ne prebere oz. noče naloudat vseh CD-jev. Na ekranu radia piše load potem pa napiše E-04 in začne loudat nasledn CD. Včasih mi ne prebere vseh 6 CD, včasih dela brez problemov in bere, špila vse (tako originalne kot neoriginalne), včasih prebere pa samo nekatere. Na servisu so rekl da je treba laser zamenat (25.000 SIT) sam pomoje če bi laser bil hin potem ne bi niko noben CD delal. Mislte da je treba samo leče spucat al je res kej z laserjem.
LP!

Mislm da je res lahko laser. Ker mam jst doma en isti oz. podoben problem. Namreč se je to dogajal z mojim stolpom. Neki časa je delal dobr, potem je blo tko k pr teb, kmalu pa mi je čist crknu. Sm ga dal pol na servis in so mi rekl da je treba laser zamenat. Ampak zarad prevelike cene ga pol nism. Tko da po moje bo neki časa še delal pol bo pa verjetn tut teb res crknu. Drugač pa upam da neboš mel preveč storškov.

LP Mark_Oh
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov