Avdiofili, raj za vas...

V.o.S.
Nov uporabnik

Napeljava zvočnikov - Clio...

Napisal/-a V.o.S. So maj 14, 2005 2:59 pm

Reanult Clio, letnik 2000, 3 vrata…zaenkrat imam zvočnike napeljane samo spredaj, torej na vratih- pač tiste tovarniške…. Je pa »pripravljen« platz tudi za zvočnike na čisto zadjem delu avta – zravn police pa potem še glede na to, da zadaj vrat ni, je potem še platz pri zadnjih sedežih na bočnih straneh. A ma kdo izkušnje s napeljavo kablov za zvočnike v tem avtu? Namreč s tistega evro konektorja pri samem radiu sicer gredo vsi kabli nekam, tudi za vse 4 zvočnike zadaj. Ampk problem je v tem, da če gledam tiste place za zvočnike, kablov ni nikjer, pa čeprav s tistega konektorja gredo nekam. Torej se očitno nekje v avtu ustavijo :S Sem že poskušal slediti kam peljejo, ampk mi ne uspe najti celotne poti – ustavi se mi že nekje pod armaturo, naprej pa nisem uspel iti…. Se komu sanja kako je s temi kabli pri teh avtih? Ne razumem če že proizvajalec začne pot iz konektorja, zakaj potem ne gredo kabli do konca – pač do mesta, kamor so namenjeni zvočniki…

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Ne maj 15, 2005 1:15 am

predlagam, da cvikneš, pa potegneš sam :?

saj če se boš kdaj odločal za woofo pa sprednji sistem na feršterkeru, boš itaq celi avto mel poln kablov :D
Slika
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov