Avdiofili, raj za vas...

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

kratek stik - šli izhodi na pioneer 7600

Napisal/-a yurchek Pe jun 10, 2005 11:07 am

Jah "A JE TO" kaj naj rečem. Na radiu sem naredu kratek stik. + se je dotaknu ohišja in šli so izhodi. Drugo vse dela normalno. Sicer me ne moti preveč ker mam na ojačevalc vezano, tko da mi vse dobr igra. Sam bi vseen dal raj popravt. Kdo ve kok bi me to stalo...če se sploh splača, pa kje bi mi to zrihtal?

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Pe jun 10, 2005 1:27 pm

Sliši se kot da so ti MOS-FETi šli. Hja mislim da te pride zamenjava teh tu okrog 10k.

Ni pa rečeno da je glih to hin.
Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe jun 10, 2005 2:07 pm

Hm ne vem... verjetn od 15 dalje pričakuj..... končne stopnje so še kr drage+delo.

Sam mi pa neki ni jasn... a ni ta model kr v nekem višjem rangu? Pa je brez vseh zaščit?
Ker to da nardim kak kratek stik... al pa mi pride kak kabl na maso ali plus.. se mi dostkrat zgodi... pa nikoli do zdej še ni crknilo kaj..... radio pa je alpine....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Re: kratek stik - šli izhodi na pioneer<a href=http://www

Napisal/-a [g0ran24] Pe jun 10, 2005 2:14 pm

yurchek je napisal/-a:Jah "A JE TO" kaj naj rečem. Na radiu sem naredu kratek stik. + se je dotaknu ohišja in šli so izhodi. Drugo vse dela normalno. Sicer me ne moti preveč ker mam na ojačevalc vezano, tko da mi vse dobr igra. Sam bi vseen dal raj popravt. Kdo ve kok bi me to stalo...če se sploh splača, pa kje bi mi to zrihtal?

najbolš da odneseš kerem majstru da ti pogleda pa ti pove kulk bi koštal servis ti bo še najbolše
In the end there can only be one :P nism se nč druzga spomno :D

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe Pe jun 10, 2005 4:02 pm

Skor ne vrjamem da so šli izhodi zaradi kratkega stika. Je prej kaka integrirana varovalka šla. Konc koncev so izhodi ojačevaca zaščiteni proti takim zadevam (kratek stik, temp., ... ).

LP Joseph

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 Pe jun 10, 2005 5:15 pm

hja zadeva je taka. Odletela ti je koncna stopnja, problem je v temu ker jo lahko dobis samo pri pooblascenem serviserju in to je 3A servis iz ljubljane. Menjava pa pride od 15 navzgor, lahko pa koncno stopnjo tudi narocis iz tujine, sam kar sm jest preracunov se ti za samo en cip ne splaca. Drugac pa poklic na 3A servis in prasej. Drugac pa koncne stopnje v radiju nimajo zascit, pac zasita je samo ta da ti samo koncna stopnja odleti in nic drugo v vecini primerov.
Slika Slika
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov