Zanima me če kdo ve kako bi priklopil avto ojačevalec na domači stereo radio, v bistvu napajanje sploh ni problem, problem je žička REM, ki naj bi šla od avtoradia do ojačevalca, zdaj me pa zanima kaj naj bi bila ta žička pri stereo radiu oz. od kod jo naj potegnem.
se pravi da priklujčim na 12 v napajalnik + žico - žico in še iz plusa vlečem remote žico, pa mora zadeva delovati, na drugi strani pa v input iz stolpa izhod in zvočnike gore pa zadeva pol dela????
josh1512 je napisal/-a:imam 2x250w nazivne in 1,5a usmernik 12v, zdej pa me zanima se pravi samo potegnem žico iz + na REM se pravi prebrikam in je to to
Če sem jst prov skapiral naj bi ti priklopil 2x 250w ojačevalec na usmernik, ki daje ven 1,5A pri 12V . Ža zdrava pamet ti pove P=U*I =18W
Vprašanje če bo kej dost cenej, ker boš rabu kr konkreten napajlnik. Težko na pamet rečt kakšnega sam računej pomoje med 15-20 A ( vprašanje če nisem premal reku). To je pa že orenk kišta.
UUUUU, 1,5A napajalnik JE premalo za tak ojačevalec.
Poglej na ojačevalcu kake varovalke imaš noter (verjetno kake 3x 30A) pol pa dobi tak usmernik iz 220v V glavnem delalo bo nekako toliko da se bo vse skupaj prižgalo
poglej na www.elektro-n.com tam so imeli kr nekaj tega, kak se da uporabit računalniški napajalnik, oziroma njegovih 12V in 20A, s tem da moraš 5V izhod nekak obremenit da se sploh prižge - ali nekaj takega. Naj nebi blo težko.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!