prinzigor je napisal/-a:Zanimivi komentarji, sploh če veš, da sta komentirala dva, ki sta najbrž vidla že vse stroje avtoakustike in je normalno, da se jim take stvari zdijo wack. Pa sta dejansko sprobala katero od teh zadev mogoče (in katero)?
Vsak poslušalc ma svoja ušesa in tut vsaka dnarnica ma svojo debelino. Stvari so poceni, ni čudno da pol ne morejo bit megakvalitetne, pa vendar spet nis tako slabe, da ne bi mogle zadovoljit povprečnega poslušalca.
Twisterjev ojačevalec tw-500 sem primerjal z ojačevalcev "boljšega" proizvajalca, pa morem reči, da ni bilo slišat razlike. Razlike v ceni pa tudi ne bi komentiral.
lp
Gricko je napisal/-a:prinzigor je napisal/-a:Zanimivi komentarji, sploh če veš, da sta komentirala dva, ki sta najbrž vidla že vse stroje avtoakustike in je normalno, da se jim take stvari zdijo wack. Pa sta dejansko sprobala katero od teh zadev mogoče (in katero)?
Vsak poslušalc ma svoja ušesa in tut vsaka dnarnica ma svojo debelino. Stvari so poceni, ni čudno da pol ne morejo bit megakvalitetne, pa vendar spet nis tako slabe, da ne bi mogle zadovoljit povprečnega poslušalca.
Twisterjev ojačevalec tw-500 sem primerjal z ojačevalcev "boljšega" proizvajalca, pa morem reči, da ni bilo slišat razlike. Razlike v ceni pa tudi ne bi komentiral.
lp
jaz ti povem za toxic amp....ohišje ful velko, specifikacije (rms) ogromne, ko pa odpreš ohišje je pa notri vezje 5*5 cm![]()
če verjameš temu, da da 1kW ven.....pol te sploh ne bom prepričeval o kvaliteti....
njemu slični ampi imajo podobne stvari....
Twisterjev ojačevalec tw-500 ....ga ne poznam, ampag če si ga primerjal, še povej s čim, na kaki opremi, si kaj meril ali samo poslušal.....
ste že slišali za tist pregovor...MALO DENARJA; MALO MUZIKE....ali pa najcenejša stvar je na koncu najdražja......na pri avtoakustiki to nekako drži!
prinzigor je napisal/-a:Ni me treba prepričevat.
prinzigor je napisal/-a:Sam sem mel priklopljenega TX1600 na dva rainbowa slc 300, pa je bilo veliko bolj glasno kakor z ojačevalcem, ki je imel 2x210 rms.
prinzigor je napisal/-a:To je poceni roba, z veliko "izgleda" in srednje kvalitete muzike.
prinzigor je napisal/-a:Nevem zakaj bi bla najcenejša stvar najdražja? ker se kvari, mogoče?
prinzigor je napisal/-a:Od kje maš pa ti podatke, kolk se ta roba kvari? (Po mojih podatkih je pokvarljivost ojačevalcev manj kot procent)
prinzigor je napisal/-a:Pokvariš lahko druge zadeve edino tako, da ne znaš uporabljat teh.
prinzigor je napisal/-a:Tista škatla od tx1500 je tako velika, da tole vezje noter ni ravno majhnosem nalaš izmeru (25x 25 cm
)
prinzigor je napisal/-a:Podatki v moči so v max wattih, te pa dobro vemo, da so pri marsikateri firmi napihnjeni. Povdarek na marsikateri.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov