lebica je napisal/-a:ja stvar je taka najbolj da kupš tako znamko kot je radio za optimalno kakovost za cliota bi priporoču spredaj deljeni sistem, 13 cmm v vrata, twiterje v armaturko odzadaj v vrata dvosistemce 13cmm, še zmeraj lahko dokupš dvokanalca in SUB če boš čutil potreboPS : nekateri Clioti nimajo panelov v zadbnjih vratih (5 vrat) zato je potreben poseg v plastiko
T1CkO je napisal/-a:zdaj sem dal že za radio, in bom mel premalo denarja še za neke dobre zvočnike..
Kupil bom 4 zvočnike za v vsa 4 vrata, torej da bodo imeli 40-50W RMSa..
Pa zadaj mam prostor za zvočnike..
Police zadnje tud ne mislim rezat itd.. tako da za 1x samo v vrata ker je tudi avto čist nov..
Pač rad bi torej ene 13cm zvočnike, do ene 25k pa da bodo tud basi lepo špilali.. Vem da ne bo nikol kot s kakim wofferjem pa ojačevalcem, ampak pač..
Pa zanima me ker še nisem nič gledal, če je kabel do vrat že napelan al je treba pol avta razdirat?
T1CkO je napisal/-a:zdaj sem dal že za radio, in bom mel premalo denarja še za neke dobre zvočnike..
Kupil bom 4 zvočnike za v vsa 4 vrata, torej da bodo imeli 40-50W RMSa..
Pa zadaj mam prostor za zvočnike..
Police zadnje tud ne mislim rezat itd.. tako da za 1x samo v vrata ker je tudi avto čist nov..
Pač rad bi torej ene 13cm zvočnike, do ene 25k pa da bodo tud basi lepo špilali.. Vem da ne bo nikol kot s kakim wofferjem pa ojačevalcem, ampak pač..
Pa zanima me ker še nisem nič gledal, če je kabel do vrat že napelan al je treba pol avta razdirat?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov