Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

nekaj glede zvočnikov!!!

Napisal/-a tomson Če dec 15, 2005 7:35 pm

moj bruder je kupo zvočnike, misli jih dat v cliota pa foter neke komplicira ker so ti zvočniki odprti zvočniki(takje foter reko da so odprti), moj bruder hoče dat odzadaj na polico kr v to serijsko, jaz pa sem mu reko da naj da te v ivrco, pa foter govori da ni vrei odzadaj met tega, nevem no kaj vi pravite glede tega
Lp!
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Če dec 15, 2005 7:38 pm

cak kaj te zdej sploh zanima?? kako prepricat fotra da pusti zvocnike?? :D kako misls da so odprti?? a mas ovalce?? glede police pa lahko das v serijsko, pac zrezes luknje pa notr montiras, boljs pa je da nardis iz lesa polico po meri, notr montiras zvocnike, pa jo se obleces pa je resen!!

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Napisal/-a tomson Če dec 15, 2005 8:03 pm

amm bruder hoče dat v avto zvočnike odzadaj na polico(serijsko) foter pa mu je reko da zadaj ni vredu(whatever) jaz pa sem mu reko da naj da na desko pa mi je reko da noben nima na deski tega, pa hoče dat na serijsko pa naj da samo jaz bi ziher dal na les to
Lp!

Uporabniški avatar
Sky_Walker
Novinec

Napisal/-a Sky_Walker Če dec 15, 2005 8:11 pm

Am... neboš spravil nobenih zvočnikov noter tam ko je narejeno za njih kolko jaz vem vsaj za ta prejšne modele cliotov
RK Slovenija

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 Če dec 15, 2005 8:17 pm

dej gremo lepo po vrsti

kaksne zvocnike je tvoj bruder kupu, ovalce, 16, 13, 10 tweetrje, kva?

ajd predvidevam da jih bo dal v polico da je kupu ovalce (kar je za v polico nekak optimalna resistev saj majo veliko povrsino in ponavad so 3 sistemci kar pomen da zadeva igra kompleten spekter zvoka od bass-ov do visokih tonov)

no anyhow ce misli vrtat v original polico nej si zravn nardi se eno lukno v kolen ker bo naredu pizdarijo, prvic zarad tega ker je original polica presvoh oz se bo s casom ukrivila, ce so pa fejst tezki jo pa lohka se polom na kaksnmu kuclnu, drugic pa zato ce bo kdaj avto prodajov in bo hotu prsparat zvocnike bos lepo original notr vrgu al pa ce bo kdaj na sub prebasov bo tolk al tolk po vsej vrjetnosti ovalce vn vrgu, ce mu bo kej za kvaliteto.

Nej reskira tistih par jurckov pa nej gre iskat mediapan in nej si iz mediapana naredi polico in zadevo lepo zatapicira in ma fertik zadevo narejeno. Zvok bo z ovalci bolsi, glede na samo sprednji sistem, sploh ce ma zadevo prklopljeno na avtoradio.

Uglavnem se splaca!

Zej kva pa tvojmu fotru ni vsec pr temu, se mi pa ne da ugotavljat... ;)
Zadnjič spremenil Neo32, dne Če dec 15, 2005 8:20 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika Slika

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 Če dec 15, 2005 8:19 pm

_WeSt_ je napisal/-a:Am... neboš spravil nobenih zvočnikov noter tam ko je narejeno za njih kolko jaz vem vsaj za ta prejšne modele cliotov

on jih mislis dat na polico ne v bok v plastiko
Slika Slika

toncek
Nov uporabnik

Napisal/-a toncek Če dec 15, 2005 8:46 pm

Ti kar v originalno polico dej, boš imu najmanj dela, pa še lepo bo zgledalo.
Lesena se ti itak čez cajt ukrivi.

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Napisal/-a tomson Če dec 15, 2005 8:48 pm

Vsem se zahvaljujem za odgovore!
Lp!

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Če dec 15, 2005 9:07 pm

lesena polica je problem v primeru prometne nesreče.če se ti kdo pribije v rit lesena polica se nebo mečkala ampak jo bo zabilo naprej v sedeže.

edini plus lesene police je ta da je "baje" bulši zvok

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Napisal/-a tomson Če dec 15, 2005 9:52 pm

zaj pa foter komplicira da nea sme dat odzadaj oz. da jih sploh ne da v avto, mislim kaj je te narobe, fotra je nevem česa strah oz. kaj te jaz vem kaj on hoče v glavnem se pa ma ja veliko folka zvočnike odzadaj na polici ne?
Lp!

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če dec 15, 2005 10:03 pm

tomson je napisal/-a:zaj pa foter komplicira da nea sme dat odzadaj oz. da jih sploh ne da v avto, mislim kaj je te narobe, fotra je nevem česa strah oz. kaj te jaz vem kaj on hoče v glavnem se pa ma ja veliko folka zvočnike odzadaj na polici ne?
Lp!

Kok si ti star? Čigav je avto? Kaj si atekov sinek pa kompliciraš zdej tu po forumu in se jokcaš da pač foter ne pusti? In mi se naj zaj s tem ubadamo?
Povedli so ti lepo kak in kaj..... ti pa še kr fotra naprej mečeš da ne pusti? in point te teme je? daj si zvočnike tam ko ti paše....... edin če je avto fotrov in pač ne pusti ker pač on tega ne bo mel...... jaz u fotrovga avdija nem šel zvočnikov montirat ker pač njemu to ne ustreza..... u svojo petko jih bom pa po mili volji saj to delam sam zase pa če se foter na glavo postav......
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Če dec 15, 2005 10:25 pm

lisko je napisal/-a:
tomson je napisal/-a:zaj pa foter komplicira da nea sme dat odzadaj oz. da jih sploh ne da v avto, mislim kaj je te narobe, fotra je nevem česa strah oz. kaj te jaz vem kaj on hoče v glavnem se pa ma ja veliko folka zvočnike odzadaj na polici ne?
Lp!

Kok si ti star? Čigav je avto? Kaj si atekov sinek pa kompliciraš zdej tu po forumu in se jokcaš da pač foter ne pusti? In mi se naj zaj s tem ubadamo?
Povedli so ti lepo kak in kaj..... ti pa še kr fotra naprej mečeš da ne pusti? in point te teme je? daj si zvočnike tam ko ti paše....... edin če je avto fotrov in pač ne pusti ker pač on tega ne bo mel...... jaz u fotrovga avdija nem šel zvočnikov montirat ker pač njemu to ne ustreza..... u svojo petko jih bom pa po mili volji saj to delam sam zase pa če se foter na glavo postav......

:clapclap

Mi pač ne mormo tvojga očija prepričat, da bo tvojemu bratcu pustil, da namontira zvočnike na polico. Atek verjetno komplicira, ker se boji vsega, kar mu je novo - vključno z tako imenovanimi "odprtimi" zvočniki - in mu je lažje reči ne kot pa razmisliti z glavo a je to v redu ali ne. Sploh pa mi ni jasno kaj za vraga sploh hočeš, ker očitno nimaš sposobnosti napisati niti enega vsaj približno razumljivega posta. Stavka se ne začne z "aaaaaaaam" pa ni važno a ga napišeš ali pa izgovoriš.

Pa brez zamere
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost