a se da na avtoradijo prklopt na kšn način hard disc od kompa .. jest mam doma en okol 5GB velk disk k ga nimam kej rabit .. pa me zanima če je možno to prklopt na radijo ..
sicr se da kupit že radije z diskom,sam mene zanima če je zgoraj omenjena stvar možna/izvedliva
Lp, Peter
1985 Ford Mustang GT (5.0L V8) 1997 Opel Astra (I still dont like Opel)
..disk ti ne pride v upoštev ,ker je zelo občutljiv na tresljaje, polek tega pa rebš potem en procesor ki ti dešifrira podatke....blabla. CAR-PS je edina varjanta...
LP!
Dol3nC je napisal/-a:..disk ti ne pride v upoštev ,ker je zelo občutljiv na tresljaje, polek tega pa rebš potem en procesor ki ti dešifrira podatke....blabla. CAR-PS je edina varjanta... LP!
ok, sam tok de vem .. car-pc mi ne pride u poštev ..
1985 Ford Mustang GT (5.0L V8) 1997 Opel Astra (I still dont like Opel)
V bistvu obstaja radio (klasične DIN velikosti) v katerega gre 2.5" laptop disk. Ime sem žal pozabil, so pa po tujih forumih kar hvalili...o življenjski dobi diska pa ne bi vedel...
Mam clariona dxz848rmc pa ma notr disk al neki podobenga se se nisem kej prevec ubadu sz njim lahko snemas musko na njega sam je pa en kec snemas lahko v radijo sam wma datoteke mp3 se pa ne da. Drgac pa mislim da ce snemas v dobri kvaliteti (beri mas 3 vrste snemanja) mislm da gre okol 500 komadov gor sam neme drzat za besedo sem ze pozabil.
Jaz imam disk v avtu, pa sem kar precej zadovoljen z njim. Reče se mu Divx4, ki je sestavljen iz čipa, ki "bere" podatke iz diska. V to ohišje pa se še zraven namontira trdi disk, ampak od prenosnika, zaradi velikosti (2.5") in manjše občutljivosti na tresljaje.