mflajs je napisal/-a:Pri nekaterih modelih blaupunkta ga samo odklopiš iz napajanja in pustiš enih 14dni doma v predalu pa se sam resetira.Potem je ponastavljen in ti spet velja fabriška koda 0000 ali kaj podobnega-poglej v knjižico z navodili.
Hoyt je napisal/-a:1234? al pa 9999 al pa 4321? poskusi. če je tovarniška, ziher ni nevem kako zajebana
Alex je napisal/-a:Ce si upas, (verjetno ves da se koda pri nizki temperaturi razbije) lahko das nekam pod nulo (skrinja..)
in baje potem sam izberes kodo ki jo pol uporabljas.
Pred leti sem mel Paris RCR 42 in (zarad podobnih tezav k jih mas ti) je baje to delovalo. Dobil sem samo kodo na listku k sem jo pol BP uporabljal. Tko da ce bi jz ze takrat to vedu ga nebi dajal drugam odklepat
gorenc je napisal/-a:Za kulk časa ga pa daš v skrino? Da ni poj tko, da kodo maš, radio je pa fuč![]()
![]()
gorenc je napisal/-a:Alex je napisal/-a:Ce si upas, (verjetno ves da se koda pri nizki temperaturi razbije) lahko das nekam pod nulo (skrinja..)
in baje potem sam izberes kodo ki jo pol uporabljas.
Pred leti sem mel Paris RCR 42 in (zarad podobnih tezav k jih mas ti) je baje to delovalo. Dobil sem samo kodo na listku k sem jo pol BP uporabljal. Tko da ce bi jz ze takrat to vedu ga nebi dajal drugam odklepat
Za kulk časa ga pa daš v skrino? Da ni poj tko, da kodo maš, radio je pa fuč![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost