Avdiofili, raj za vas...

acecream
Nov uporabnik

Kraj: domžale

Audi A4 (1999) - nadgradnja avto radija z mp3 playerjem

Napisal/-a acecream To avg 15, 2006 5:02 pm

V audiju A4, letnik 1999 bi rad imel mp3 player, ker serijsko vgrajeni radio podpira samo navadne audio CDje.

Nebi pa rad menjaval celotnega radia, ker je lepo vkomponiran v strukturo armaturne plošče in obenem je še skoraj 3x večji kot pa klasični avto radiji.

Sem klical na audi servis in dobil informacije, da je taka nadgradnja komponente možna samo pri letnikih novejših od 2002, da bi mi vgradili celoten radio kot ga imajo ti letniki pa tudi ni opcija, ker rabi povezavo z internim računalnikom, ki ga moj nima.

Tako da me zanima, če se je kdo že ubadal z podobnim problemom in če ga je kako uspel rešiti?

Hvala za odgovore.

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne To avg 15, 2006 6:07 pm

Mogoče bi blo tole za prečekirat, pozanimaj se sam če dela na tvojem modelu radia in avta.
link:http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?ID=841118
lp
Born to be wild !

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass To avg 15, 2006 6:15 pm

Nov radio bo enostavnejša in predvsem KVALITETNEJŠA rešitev.
Vse drugo je nepotrebna zaje*ancija.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne To avg 15, 2006 6:25 pm

bass je napisal/-a:Nov radio bo enostavnejša in predvsem KVALITETNEJŠA rešitev.
Vse drugo je nepotrebna zaje*ancija.

S tem se pa ne morem strinjat, ker če poznaš Audija letnik 99 ima vso armaaturo rdeče osvetljeno in tak radio ki je velikosti vsaj dva din drastično pripomore k samemu izgledu notranjsoti avta da ne govorim o nočnem izgledu. Original je original pa tudi igrajo Audijevi radiji zelo kvalitetno, da ne omenjam obvolanskih komand ki se jih z zamenjavo radia najverjetneje izgubi ali pa preplača.

Drugo, če bi pasal tisti nastavek za katerega sem dal link, ne bi bila kvaliteta zvoka popolnoma nič slabša kot na kateremkoli ar z aux vhodom, ker kot se vidi iz oglasa ta napravica spremeni vhod za cd menjalec v aux vhod na dva činča(ne stori nič drugega kot samo iz celega kupa pinov ki so v konektorju ven izolira dva ki omogočata sprejem signala v stereo). Tako da to bi bila najbolj optimalna rešitev in kvaliteta zvoka bi bila popolnoma na nivoju, vsekakor pa boljša kot z FM modulatorjem, vprašanje je samo če njegov ar ima vhod za cd menjalec.
lp
Born to be wild !

mini moto
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a mini moto To avg 15, 2006 8:06 pm

Priporočam da kr now radio nabavš
Still not lovin' police!

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso To avg 15, 2006 8:52 pm

najbolš je da se kupi double din autoradio! je pa res da ni poceni maš pa še pol ekran zravn!
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov