dobil sem original zvočnike za Golfa IV, ki jih imam namen namestiti v zadnja vrata... Sedaj me pa zanima če imajo vsi Golfi IV serijsko že napeljene kable v zadnja vrata?
Jaz imam isti problem, sam jaz mam 3-vratni model pa tud nisem našu kakih kablov.
Zdaj me pa zanima, kolko izhodov ma radio. Če ima 4, potem je treba kr direkt od radia potegnit kable, a ni tako. Zvočnike mam pa Pioner 2x40w rms. To bi pomoje blo dovolj.
Zdaj sem šel gledat specifikacije radia, ima pa samo 2x20w izhoda, torej samo za prednja dva zvočnika. A se potem ne da dodat zadnjih zvočnikov, tudi če bi kable potegnil od radia nazaj. Radio je pa BETA.
Tomaz, da se priklopit na prednja dva, muska bo, ampak to ni to.
Predlagam zamenjavo avtoradia in montažo kakšnih ovalnih zočnikov v polico (pa mi ja ne bojo spet avta na pol prežagal, boš rekel).
Tko je to, če hočeš kaj imet, moraš za to tudi nekaj žrtovat.
Kable najlažje potegneš pod pragovi (plastikami- če boš montiral v polico po isti strani)
Lahko mi pišeš na privat.
Zdaj sm že skužu, radio mam, ovalce bom pa zamenjal za okrogle pa namontiral pri zadnjih zicih. Samo kable morm še potegnat nazaj, to pa tud nebo problem ker imam pol avta razkopanega, ker je bil karamboliran.
Zanima me ali imate čez zvočnike montirane one mreže al ne?
rabiš še napajalni adapter antene da bo vlekla kot se spodobi.
Plastike saj pridejo montirani zvočniki pod tapeto brez plastik, seveda če imaš v boku že pločevinasti nosilec zvočnika
dr.otkar je napisal/-a:rabiš še napajalni adapter antene da bo vlekla kot se spodobi. Plastike saj pridejo montirani zvočniki pod tapeto brez plastik, seveda če imaš v boku že pločevinasti nosilec zvočnika
Kje se pa dobi ta napajalni adapter, pa kje se priključi, če m lahko poveste?
Saj nosilec je znotraj tapete za pritrditev zvočnika, js sem mislil tisto mrežico, ko dobiš zravn zvočnika, če mate to gor prišravfano al kar brez.