Avdiofili, raj za vas...

s3-freaK
Nov uporabnik

Audi A3 Bose Soundsystem

Napisal/-a s3-freaK Sr sep 06, 2006 11:11 pm

V audiu A3 2.0 FSI (150), sem izkljucil nakup avtoradia (original ki ga dobim zraven avta). V avto sem dodal kot dodatno opremo BOSE Soundsytem in zanima me naslednje: Ali bo karkoli narobe, oz. ali bo zvok pomankljiv ce namesto serijskega audi radia vstavim npr. pioneerja, ki bi deloval z sistemom BOSE.

Hvala

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Audi A3 Bose Soundsystem

Napisal/-a kljukec Sr sep 06, 2006 11:13 pm

s3-freaK je napisal/-a:V audiu A3 2.0 FSI (150), sem izkljucil nakup avtoradia (original ki ga dobim zraven avta). V avto sem dodal kot dodatno opremo BOSE Soundsytem in zanima me naslednje: Ali bo karkoli narobe, oz. ali bo zvok pomankljiv ce namesto serijskega audi radia vstavim npr. pioneerja, ki bi deloval z sistemom BOSE.

Hvala

zakaj pa bi menjaval- če boš pustu isti sistem
gor za ta denar prkop i poda al pa kej podobnega pa boš mel mp3- če ga slučajno original nima
lp

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan Če sep 07, 2006 6:06 am

Kot jaz vem BOSEji delujejo pri zelo nizkih impedancah, zdej pa nevem kaj jih poganja. Najverjetneje je nek ojačevalec vmes, samo potem je uprašljivo kakšen signal ta dobiva.

Ali preplačaj vse skupaj, ali si pa sam sestavi komplet (ki je s malo znanja (preglej malo avtoakustika.com) LAHKO precej bolši zate za ta denar.

Tukaj imaš še eno debato o BOSEju:
http://forum.vw-audi-club.si/viewtopic.php?t=3743
Slika

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Re: Audi A3 Bose Soundsystem

Napisal/-a juhica Če sep 07, 2006 8:09 am

s3-freaK je napisal/-a:V audiu A3 2.0 FSI (150), sem izkljucil nakup avtoradia (original ki ga dobim zraven avta). V avto sem dodal kot dodatno opremo BOSE Soundsytem in zanima me naslednje: Ali bo karkoli narobe, oz. ali bo zvok pomankljiv ce namesto serijskega audi radia vstavim npr. pioneerja, ki bi deloval z sistemom BOSE.

Hvala

ta sistem ma nevem kok zvocnikov z ojacevalci tko da ce bos ti navadn radio gor priklopil ne bo to nic vse skupi (vsaj tko je blo na tastari a8)...

s3-freaK
Nov uporabnik

Napisal/-a s3-freaK Če sep 07, 2006 9:36 am

Hvala za odogovore, sam men se ful zdi glupo - za serijski radio devat 170 jurjov, ce ze lahka dobim za 60k tak avtoradio da se bliska :) Zej pa kukr vi pravte, bojo sigurno kaki problemi, tak da se se morm odlocit.

Kratek opis:

BOSE Soundsystem:
deset visokozmogljivih zvočnikov, 6-kanalni ojačevalnik s skupno močjo 195 W, dinamično prekrivanje hrupa med vožnjo; sistem je natančno prilagojen akustiki notranjosti

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a sport Če sep 07, 2006 11:07 am

Brez veze ti je uzet original radijo, ko pa za polovico cene
dobiš isto dobrega ali celo boljšega (po funkcijah).

Bose sistem pa preprosto priključiš na kerikoli radijo.

L.P.
Vozi hitro in reskiraj

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Če sep 07, 2006 11:12 am

sport je napisal/-a:Brez veze ti je uzet original radijo, ko pa za polovico cene

L.P.

od kdaj pa lohgka kupš bse system brez radia?
to je vsaj ponavad nadgradja osnovnega radia- pa če menaš radio- pa hočš funkcije na volanu, izpis na armaturki...- vse to se dodatno plača- in se pol kr nabere
lp

Uporabniški avatar
Lenuh007
Novinec

Kraj: Vukojebina - v kraju kjer se parijo volkovi

Napisal/-a Lenuh007 Če sep 07, 2006 11:52 am

Te tvoje odlocitve pa ne razumem prevec; serijski avoradio ven in pol pa se (namajhno) doplacilo za Bose. Kakor ves.

Jest bi pustil vse po stocku. Ce ti to ne odgovarja, bi pa vse dal po svoje (drugi radio, ojacevalec, zvocniki,...) Za tisti dnar, ki si ga dal za Bose zvocnike, bi si lahko prvoscil dober ojacevalec in dobre zvocnike. Pa ne si mislit, da ti dajo dobre kable za zvocnike, ce si ze doplacal za druge zvocnike.

No... kot zelis! Jest tega ne bi storil. Jest ne bi zamenjal nic ali pa vse.
LP Lenuh007
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a sport Če sep 07, 2006 11:58 am

kljukec je napisal/-a:
sport je napisal/-a:Brez veze ti je uzet original radijo, ko pa za polovico cene

L.P.

od kdaj pa lohgka kupš bose system brez radia?
to je vsaj ponavad nadgradja osnovnega radia- pa če menaš radio- pa hočš funkcije na volanu, izpis na armaturki...- vse to se dodatno plača- in se pol kr nabere
lp

Če je že napisu da bi mel zvočnike bose brez stock radija, in sem mu samo odgovoril
da se da bose priklopit na kerkoli radijo z preouti.

L.P.
Vozi hitro in reskiraj

Uporabniški avatar
zazo
Moderator foruma

Napisal/-a zazo Če sep 07, 2006 12:09 pm

jest imam bose sistem v audiju A6 letnika 2002, pa lahko rečem... da nekej basa da od sebe, sam to je bolj za stare ate :D

ne pričakuj preveč da ne boš razočaran.

lp, zazo

Uporabniški avatar
zazo
Moderator foruma

Napisal/-a zazo Če sep 07, 2006 12:10 pm

sport je napisal/-a:
kljukec je napisal/-a:

L.P.

od kdaj pa lohgka kupš bose system brez radia?
lp

Če je že napisu da bi mel zvočnike bose brez stock radija, in sem mu samo odgovoril
da se da bose priklopit na kerkoli radijo z preouti.

L.P.

men so dali za BP nek vmesnik za bose sistem. Mislim pa da stane nekih 5 jurjev, gre pa res na činče.

s3-freaK
Nov uporabnik

Napisal/-a s3-freaK Pe sep 08, 2006 3:34 am

Heh, ja seveda da lahka kupis audija brez radija, ker to vse spada pod dodatno opremo. Sam sej kot pravim, odlocu sm se za radio ki podpira mp3, velik boljs to kot pa da dam za serijski cd-changer + serijski avtoradio concert cca. 400.000sit. In pol mislite da ne bo problemov ce bo bose soundsytem ze v avtu in nato dodam se kak pioneer?

Thnx za prejsnje odgovore btw :D
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov