Zoran22 je napisal/-a:Avtoradio naj bi dal okol 17w rms(približno) tako da so zvočniki ravno pravšnji prej že premočni...tako da bi blo še slabše če bi dal močnejše zvočnike![]()
Ta hreščanje se mi pa zdi da nič takšnega da se dogaja, saj se pri vse avtoradijih (nekaterim bolj nekaterim manj) to dogaja...pač do 25 igra lepo, potem gre pa v clip(je..ga). Nič takšnegatko je
Naj me strokovnjaki popravijo če sem napisal kaj narobeops:
lp
martk je napisal/-a:Clip pomeni, da ojačevalec v AR ne more generirati čistega signala, ker mu zaradi 12V napajanja zmanjka voltaže. Ojačevalci imajo DC/DC pretvorbo, ki dvigne napetost... Iz 12V lahko dobiš le tistih +- 20W rms-a. Žal.
abbe je napisal/-a:martk je napisal/-a:Clip pomeni, da ojačevalec v AR ne more generirati čistega signala, ker mu zaradi 12V napajanja zmanjka voltaže. Ojačevalci imajo DC/DC pretvorbo, ki dvigne napetost... Iz 12V lahko dobiš le tistih +- 20W rms-a. Žal.
to si mau narobe (beri nerodno) napisau iz 12voltou lah dobimo tut 1000w rms.sam bomo vec stroma (amperou) rabl.velik vec
abbe je napisal/-a:cudn da u teli toji enacbi nima tok nbene veze zravn
sj drgac sm koncau stromarsko solo elektronik pa misl da tut druge enacbe obstajajo za izracun moci,pa se par enh vrst moci mamo.kar vrjetn ves.
ko poj po tvoji enacbi dobis 100w rms-ja?
pa nimam se namena kregat samo prasam
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov