Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
Sky_Walker
Novinec

Citroen picasso - sistem

Napisal/-a Sky_Walker Po dec 04, 2006 11:05 pm

Torej prosim za bilokakšne predloge za boljše igranje muzike v omenjenem avtomobilu...zdaj ne vem če se veliko pridobi z avtoradiem ker je noter original.Imam že woofer 125RMS, zanima me kakšen ojačevalec bi rabil, da bi proklopil ta woofer in 4 zvočnike v sprednjih in zadnjih vratih, brez visokotoncev.

S predlogi na plan:D

Lep pozdrav
RK Slovenija

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Po dec 04, 2006 11:07 pm

zamenaj radio pa boš prdobu velik. rabu bi 5 kanalca ki so pa kar dragi. al pa mogoče bi se dalo prednje in zadnje zvočnike na 2 kanala s kretnica spravt. ne vem... ti bojo mojstri svetoval.

Uporabniški avatar
Sky_Walker
Novinec

Napisal/-a Sky_Walker To dec 05, 2006 7:52 am

Pa se dobi pol tak avtoradio da ti na displayu kaže enake funkcije ...pa da lahk uporablaš komande ob volanu?

LP
RK Slovenija

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To dec 05, 2006 8:17 am

Poglej še tu - je kar nekaj tem o avtoraddiih. Morda najdeš kaj uporabnega
http://www.citroenbilten.com/forum/foru ... y.php?f=40

Uporabniški avatar
comfortably numb
Novinec

Napisal/-a comfortably numb To dec 05, 2006 8:27 am

Sam imam xsaro, najbrž je isti radio noter in ko sem zamenjal radio je bila kvaliteta glasbe kot dan in noč ;)(radio je res zanič, za primer: ukradli so mi anteno in mi radio ni lovil praktično nič, sedaj ko sem ga zamenjal mi brez antene lovi vse :D , da o kvaliteti CD-ja ne govorimo) s tem da sem imel vse na ojačevalcih.
Zakaj brez visokotoncev?
Pa če maš kakšnik par 10k viška zamenjaj komplet muziko, ker originalne stvari katere so noter so porazne.(dobiš na bolhi ugodne stvari)

lp

Uporabniški avatar
Sky_Walker
Novinec

Napisal/-a Sky_Walker To dec 05, 2006 9:33 am

Visokotonci so ok, sam ko sem vzel narazen tapeto in pogledal zvočnik, je membrana iz podobnega materiala kot karton...na prvem rednem servisu so že zamenjali en zvočnik v vratih ker je hreščal, zamenjati pa itaq mislim cel sistem.Feršterker sem tak že gledal da bi bil prostor za njega v predalu za sedežem na tleh.Sam ne vem katere zvočnike pa feršterker bi pokno not.
RK Slovenija

Uporabniški avatar
comfortably numb
Novinec

Napisal/-a comfortably numb To dec 05, 2006 9:38 am

btw, papirnate membrane so najboljše kar se zvoka tiče ;) (sicer v višjem rangu), drugač izbire komponent maš pa malo morje.
Jest sem pristaš spredaj dobrega sistema in zadaj sub, brez zadnjih zvočnikov, je pa res da je picasso večji, pa če prevažaš več ljudi bi blo pa fajn še zadi dat nekaj.
Jest osebno pa nebi.
Pa tudi pri sprednjih zvočnikih boš dobil boljše tweeterje zraven :D

lp
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov