Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
OG_Blaz
Novinec

Kraj: Ok.Domžal

Pioneer DEH P9000R ne gre mi v račun

Napisal/-a OG_Blaz Če jan 25, 2007 10:40 pm

Zivjo!
Zdajle sem se pripeljal domov z tem radijem katerega sem pomoje da prenaglo se odločil in kupil. Jaz ga priklopim in radijo vse normalno dela le zvok mi ne dela. Equalizer kaže da neki skače vendar zvoka ni od nikjer. Navodila mi pa nič ne pomagajo ker so nemska.
Ce ga je kdo imel kako ga pripravim do tega da da zvok od sebe :) .
P.S. če ga kdo kupi naj pa kar pove, ker pač taktik kot sem sem sele po nakupu opazil da ne podpira mp3-ja :(
Lp
Neki je, dobr je, nč ni!!1

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek Če jan 25, 2007 10:47 pm

fotru se je to zgodilo na jvc pa so bili izhodi na radiju skurjeni (radio pa iz skatle)

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Če jan 25, 2007 10:59 pm

Preveri če je na euro konektorju vse kot mora bit. Smo mel že pioneerje pa blaupunkte, ki niso hotli zvoka odajat v enemu avtu (dokler se ni vsega prevezal), v drugem je pa delal. Nikol nismo probal pogruntat zakaj je bilo to tako, vendar sumim da je "mute" bil zvezan kam.
Slika

Youza
Nov uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Youza Pe jan 26, 2007 12:05 am

jst mam pionirja pa ti lah povem daj to šala mala :D sam uzem si uro cajta pa use povež na nou pa posvoj :D k majo ta novi radiji ful enh svojh for :D mau truda pa bo ratal čene pa do mene prit :D

Uporabniški avatar
OG_Blaz
Novinec

Kraj: Ok.Domžal

Napisal/-a OG_Blaz Pe jan 26, 2007 5:56 pm

Evo sm nazaj od prodajalca, z radiem je nekaj narobe ker tud pri njemu ni dal od sebe zvoka, pa mi je brez vprasanj dal denar nazaj tko da sem potem vzel novega deh-3900MP in zadeva spila.
Hvala vsem in Lp Blaž
Neki je, dobr je, nč ni!!1
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov