Avdiofili, raj za vas...

ViperSan
Nov uporabnik

Pomoc pri nakupu Sony avtoradio

Napisal/-a ViperSan Ne feb 25, 2007 6:01 pm

Zanimam se za nakup enga Sony avtoradia (MP3), ne ravno high-end, ker nisem hud audiofil. V oci mi je padu Sony CDX-GT414U (ima se USB priklop). Zanima me, ce je ob tem radiu mozno nabavit uno Sonyevo obvolansko rocico (RM-X4S), pa da bo se priklopilo pa delalo. Namrec v sluzbenem avtu imam obvolansko rocico (Renault) pa sm se je ful navadu in je zelo prirocna, zato bi jo rad imel tut v svojem avtu.

Pri tej rocici ne pise (na sonyevi strani) s katerimi modeli je kompatibilna ali karkol konkretnega. Sam pise, da je za nekatere Sonyjeve avtoradie. A kdo ve tocno, kako je s tem?

Aja, pa za vgradnjo v avto - konkretno - 1997 BMW E36 323i Touring - je kaka posebnost, al bo pasalo?

Hvala za info!

kr.en
Nov uporabnik

Kraj: kr

Napisal/-a kr.en So jun 30, 2007 8:33 pm

Jz mam cdx-gt500 pa je priklop možen. Če je avto radijo mal novejši jz mislm da more met vtič za RM-X4S. Drugač pa prašaj v trgovini, kjer nameravaš to kupiti. Paše pa v vsak avto.Ti samo pritrdiš yojstick( RM-X4S) za volan pa napeleš kabel do radija.Cena za RM-X4S je pa okoli 30 do 40 evrov, pa še sam razmišlam če bi kupil. Če boš uzel sony avtoradijo mislim da ne boš razočaran, vsaj jaz nisem. :D

fifi
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a fifi Če jul 12, 2007 11:06 pm

Ko je že ravno tema o Sony avtoradiu, imam še jaz eno vprašanje. Imam enak avtoradio kot Vipersan, me pa zanima, če obstaja kakšna varianta, da bi mi radio prikazoval imena folderjev, ki jih imam na mp3 playerju priključenem preko USB porta. Namreč ID3 tag-e komadov pravilno prikaže, medtem ko so sami folderji po katerih se premikaš s tipkama 1 in 2 samo oštevilčeni oz. poimenovani alb0001, alb0002,... Obstaja kakšna varianta, da bi mi ta radio prikazoval prav imena map ali ni variante? V priročniku na to temo ne piše praktično nič konkretnega.
Don`t worry, be happy:)
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov