Avdiofili, raj za vas...

newc
Nov uporabnik

vezava

Napisal/-a newc Po maj 14, 2007 4:12 pm

mene pa zanima kva bi loh zajebau pr vezanju avtoradija, ker mi je stalni plus šou falit (ni toka). Varovalke so cele, kabu je ceu,....... Sej radio vseen dela sm v spominu mi nec ne ostane in ura v atu mi isto vedno z nule štarta??????????????????????? :?: :?: :?: :?:

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Re: vezava

Napisal/-a [g0ran24] Po maj 14, 2007 5:05 pm

newc je napisal/-a:mene pa zanima kva bi loh zajebau pr vezanju avtoradija, ker mi je stalni plus šou falit (ni toka). Varovalke so cele, kabu je ceu,....... Sej radio vseen dela sm v spominu mi nec ne ostane in ura v atu mi isto vedno z nule štarta??????????????????????? :?: :?: :?: :?:

Pri avtoradiju si pomoje narobe zvezal +12V stalnih in pa kontakt mislim da so barve žic rumena in rdeča poglej v navodila od avtoradija
In the end there can only be one :P nism se nč druzga spomno :D

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Po maj 14, 2007 5:12 pm

rumeno in rdečo žico preveži med sabo in to ti je to

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Po maj 14, 2007 5:16 pm

damjan je napisal/-a:rumeno in rdečo žico preveži med sabo in to ti je to

x2
Lp by Mare

newc
Nov uporabnik

Napisal/-a newc Po maj 14, 2007 9:42 pm

Sm probau zvezat stalni tok skupi z unm ka gre cez klucavnco sm nima ucinka. Drgac sm pa pomoje neki zafukau ker ni toka na kablu (rdec) in radio je tud sigurno ok ker sm ga meu u prejsnmu avtu. Sm pregledau uve varovalke, kabu je tud ceu sm strom ne pride po njem tk de pojma nim kva je narobe ??????????????????????????

Scharky
Nov uporabnik

Kraj: medno

Napisal/-a Scharky Po maj 14, 2007 9:56 pm

Sposodi si inštrument če ga nimaš pa pomeri razdri avto drugače ne bo šlo pa pojdi po kablu vse do akumulatorja ali obratno če boš tako lažje!

Veš kako maš verjetno imaš euro konektor pa imaš rumen pa rdeč kabel rumenega
zvežeš na ACC se pravi kontakt ko zavrtiš ključ se avto prižge rdečega pa na stalno
napetost +12V al pa lih obratno to je odvisno od radija tako da tudi ko nimaš kontakta
ima radijo napajanje in si zapomni postajo in pa uro uglavnem rdeč ali rumen kabel mora biti na stalnem napajanju +12V!

Alli
Nov uporabnik

Napisal/-a Alli Pe jun 01, 2007 11:42 pm

Danes sem montiral nov pioneer radio v opel Astro (let.2003) in nekaj ne štima!!
In sicer...ko potegnem ključ iz kontakta in dam spet nazaj dam kontakt radio več nima shranjenih postaj?!?!?
Nekaj ste govorili o zamenjavi rumene pa rdeče žice za to....se pravi da sm dam rdečo v rumeno in obratno in bi shranjevalo postaje????? nocem kaj zajebat na elektroniki..... :shock:
Aja...pa ko odprem vrata, mi kaki 2sek piska kot da bi bile luči przgane ali pa ključ v kontaktu kjub temu da ni nč od tega!!??!?!!? :shock: to se pa dogaja od montaže radia!
A zna kdo rešit ta problem???
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov