Avdiofili, raj za vas...

DojceMan
Nov uporabnik

Mnenje o nakupu kompleta za avtoakustiko

Napisal/-a DojceMan Če avg 02, 2007 8:40 am

Zanimam se za komplet avtoakustike ki sem ga najdu na internetu http://www.nakupovanje.net/Impulse-avto ... pr-1144264

Zanima me vaše mnenje če se to splača kupt?

LP in hvala za odgovore.

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 Če avg 02, 2007 10:28 am

Poglej malo tukaj in primerjaj:

http://geizhals.at/?o=43

Drugače so pa kompleti ponavadi bolj tako, nekaj srednjega, slabega in na koncu nimaš nič dobrega, plačaš pa dosti.

Večina to kupuje v mediamarktu, je najceneje. Pa kupi neko preverjeno robo, uveljavljeno znamko (lahko pozneje vsaj prodaš, če nisi zadovoljen).

Uporabniški avatar
prinzigor
Novinec

Napisal/-a prinzigor Če avg 02, 2007 12:15 pm

Zdej to je tko mal relativno kar si povedal. Po tem takem bi bil lahko zanič vsak komplet, ki ti ga predlaga monter. Mogoče si mislil, da gre za kak komplet, ki ga dobiš v merkartorju al pa kakem nekermanu ETC in po mojem mnenju ne poznaš robe in si komentiral nekaj na pamet. Recimo že, če pogledaš kakšno oceno je dobil ojačevalec, ti je lahko jasno, da to ni neka brezvezna stvar.
Spletna trgovina CarAudioEmpire.com. Avtoakustika in dodatna oprema za vozila.

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Če avg 02, 2007 12:26 pm

Cena solidna, roba solidna. ni mi pa jasno ali dobiš dva para zvočnikov ali samo en par (kao neki damo zastonj).
lp
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

Uporabniški avatar
prinzigor
Novinec

Napisal/-a prinzigor Če avg 02, 2007 1:14 pm

Torej kakor sem jaz dojel plačaš za en komlet zvočnikov in amp, dobiš en komplet zvočnikov brezplačno.
Spletna trgovina CarAudioEmpire.com. Avtoakustika in dodatna oprema za vozila.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Če avg 02, 2007 1:17 pm

zakon! tale nakupovanje.net je pa res ugodna trgovina. bom v bodoče vso akustiko tam kupoval pa še baje ti svetujejo kaj se najbolj splača. mogoče kdo kaj ve o tem?

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Če avg 02, 2007 4:18 pm

S|icKeR je napisal/-a:zakon! tale nakupovanje.net je pa res ugodna trgovina. bom v bodoče vso akustiko tam kupoval pa še baje ti svetujejo kaj se najbolj splača. mogoče kdo kaj ve o tem?

Pač ena od spletnih trgovin. Dvomim pa, da ti bodo res "strokovno" svetovali o avtoakustiki.

lp
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso Če avg 02, 2007 8:12 pm

s12345 je napisal/-a:
S|icKeR je napisal/-a:zakon! tale nakupovanje.net je pa res ugodna trgovina. bom v bodoče vso akustiko tam kupoval pa še baje ti svetujejo kaj se najbolj splača. mogoče kdo kaj ve o tem?

Pač ena od spletnih trgovin. Dvomim pa, da ti bodo res "strokovno" svetovali o avtoakustiki.

lp

itak spletne trgovine majo najbolš robo in znanje :D

sej ne šalo na stran!!! js mam sam impulse spredni sistem, sicer je mal višja serija sam sem z njim zelo zadovoln! tk da načeloma se splača!

LP

DojceMan
Nov uporabnik

Napisal/-a DojceMan Pe avg 03, 2007 11:27 am

s12345 je napisal/-a:

lp

če imajo posebej za to usposobljenega človeka potem ni dvoma, da nebi bilo strokovno. Jaz sem že klical tja in povprašal in mam pozitivno izkušnjo, čeprav nisem začetnik v avtoakustiki.
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov