Avdiofili, raj za vas...

maj
Nov uporabnik

Vgradnja avtoradija

Napisal/-a maj Ne avg 18, 2002 11:03 am

Pozdravljeni!

Od prijatelja sem kupil avtoradio Alpine in bi ga dal rad vgraditi v svoj avto. Zato sem obiskal pooblascenega serviserja v Ljubljani, ki pa me je precej nesramno odpravil, ces da vgrajuje le avtoradije kupljene pri njem. Ker bi rad imel strokovno vgrajen radio, vas prosim, da mi posredujete naslov najprimernejsega servisa v blizini Ljubljane. Sama vgradnja res ni posebej zahtevna, me je pa prijatelj opozoril na vezavo antene in nekaterih drugih clenov, ki so specificni tako za avtoradije Alpine kot tudi za moje vozilo (Volkswagen Polo).

Za odgovor se najlepse zahvaljujem!

Maj

padalec20
Nov uporabnik

Re: Vgradnja avtoradija

Napisal/-a padalec20 To avg 27, 2002 1:43 pm

Ajajajajajaj sej res so tile elektricarji vcasih nesramni sam to mislm da bi lohk sam ugradiu, na radiu mas itak ISO konektorje eni so za zvočnike eni pa za elektriko zdej sam uprasanje je ce mas avto napeljavo prilagojeno na iso standard al mas original napeljavo za VW ce ne mors sam povej pa se nekje dobima pa ti jest nardim k mal na fus avto radie montiram. Jav se kako ti bo slo
padalec20

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero To avg 27, 2002 2:08 pm

SSound: 040-712-270

ali pa če vzameš tel imenik pa pogledaš pod avtoakustika... Mislim da bo vsak od njih zna zvezat radijio v VW. ;)

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Sr avg 28, 2002 8:57 am

Pa original adapterji se tudi dajo dobit. Razen če imaš še feršterkerje pol pa je treba kompletno inštalacijo na novo naredit
Slika
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov