že ene par let nazaj k meu kolega twingeca pravu da cd-ji na radiju ne špilajo najbolš, pač zarad položaja avtoradija, učere mi pa kolegica isto rekla da ne špila fajn zato ga ma kr na tleh na predpražniku , pa me zanima kaj je storiti da bi ta reč bolje špilala, kako radijo vgraditi bolj v vodoraven položaj. Če ma kdo kak predlog oz. še bolje kako sliko kako bi to zgledl bi blo kul
Twingota sem imel tri leta in notri cisto povprecni avtoradio-voznja je bila trda,pa nkol ni preskakovalo. Al ma radio star in nekaovosten,al pa neki pokvarjen.
punca ma pioonerja starga ene 4, 5 let na navadne cdeje, pa ji lepo špila v twingotu 1998. naj kolegica kupi kakovostnejši radio. pioonerja dobiš z mp3ji že za 70 evrov novega.
glede avto radija je vse v kvaliteti, sem imel LG-ja je opazil skoraj vsako raspoko in pa ležečega policaja na cesti,ko pa sem ga zamenjal z JVC-jem pa je lahko luknasta makadamska cesta pa brez problema igra vse MP3
jay je napisal/-a:Špila dobro, dokler res nimaš neke poštene muzike v kuferanu, potem nastanejo problemi... z preskakovanjem
če maš dober radio tut to ni problem
je bil dober radio vreden 100k+ pozicija ne diši najbolj radiu... je pa res da je odvisno od radia tud. Samo čez čas že popusti pri DOBRI MUZIKI ne 500w.
dB team united 16. dB awards 2009
irmscher vectra C GTS