Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
rogacp
Nov uporabnik

Avtoradio BT+USB

Napisal/-a rogacp Ne okt 14, 2007 8:31 pm

Pozdrav,

ker vem, da se večina precej bolj spozna na avtoradio in nasploh zvok v avtu sem se obrnil na Vas. Iščem glavno enoto (torej avtoradio) po možnosti z USB (iPod port me ne zanima) in Bluetooth modulom (za telefoniranje). Vesel bi bil, če ima kdo kakšne izkušnje z omenjenim tipom avtoradio, predvsem me zanima kako enostavno je telefoniranje in pa če bi na USB lahko priklopil naprimer prenosni disk z 20GB.

Edini tak, za meni dostopno ceno (tam do MAXXXX 200€) ki sem ga zasledil je Blaupunkt Hamburg MP57

So eni modeli evertone, ki majo vse to, samo ne vem, kolk sm se pozanimou niso glih zame. Jst bi to enkrat kupu pa velik cajta meu, brez da bi se živciru zarad kšnga šumenja alpa crkovanja. Sicer glede firme ni omejitve, samo kvaliteta.

Rad bi imel nekaj predizhodov, če bi še kaj nadgrajeval, da ne bom še enkrat kupoval. Zelo vesel bi bil tudi nasveta, glede zvočnikov. Avtomobil je Golf IV, zvočniki so pa serijski samo spredaj. Če bi menjal ali se sploh splača jih dajati še v zadnja vrata in/ali nad prtljažnik.

Najlepša hvala za vse nasvete.

Uporabniški avatar
prinzigor
Novinec

Re: Avtoradio BT+USB

Napisal/-a prinzigor Sr okt 17, 2007 8:03 am

rogacp je napisal/-a:Pozdrav,

ker vem, da se večina precej bolj spozna na avtoradio in nasploh zvok v avtu sem se obrnil na Vas. Iščem glavno enoto (torej avtoradio) po možnosti z USB (iPod port me ne zanima) in Bluetooth modulom (za telefoniranje). Vesel bi bil, če ima kdo kakšne izkušnje z omenjenim tipom avtoradio, predvsem me zanima kako enostavno je telefoniranje in pa če bi na USB lahko priklopil naprimer prenosni disk z 20GB.

Edini tak, za meni dostopno ceno (tam do MAXXXX 200€) ki sem ga zasledil je Blaupunkt Hamburg MP57

So eni modeli evertone, ki majo vse to, samo ne vem, kolk sm se pozanimou niso glih zame. Jst bi to enkrat kupu pa velik cajta meu, brez da bi se živciru zarad kšnga šumenja alpa crkovanja. Sicer glede firme ni omejitve, samo kvaliteta.

Rad bi imel nekaj predizhodov, če bi še kaj nadgrajeval, da ne bom še enkrat kupoval. Zelo vesel bi bil tudi nasveta, glede zvočnikov. Avtomobil je Golf IV, zvočniki so pa serijski samo spredaj. Če bi menjal ali se sploh splača jih dajati še v zadnja vrata in/ali nad prtljažnik.

Najlepša hvala za vse nasvete.

Telefoniranje je relativno enostavno.

Evertone pozabi - oziroma, če ga boš kupil ne boš pozabil na crkovanje pa šumenje

Ponavadi se sistem sestavi z dobrim sprednjim sistemom, ki je vezan na ojačevalec, in subwooferjem v prtljažniku. Seveda je pa odvisno od uporabnika, kaj želi in koliko ima :)
Zadnjič spremenil prinzigor, dne Ne okt 21, 2007 8:48 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Spletna trgovina CarAudioEmpire.com. Avtoakustika in dodatna oprema za vozila.

Uporabniški avatar
Vocko
Nov uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Vocko Sr okt 17, 2007 12:52 pm

En JVC je poceni, pa ima BT in USB, samo ne vem točno, kateri model. Poišči malo...

Uporabniški avatar
rogacp
Nov uporabnik

Napisal/-a rogacp Če okt 18, 2007 7:29 pm

Hvala za odgovore. Sem že vzel, zdej mam kar mam:) (Blaupunkt)

Zanekrat zelo zadovoljen, sploh telefoniranje. Unih 30GB je pa treba probat. U navodilih piše, da je omejitev FAT32 datoteični sistem.

Uporabniški avatar
rogacp
Nov uporabnik

Napisal/-a rogacp So okt 20, 2007 1:47 pm

Če koda zanima:

na Blaupunkta sem brez težav priklopil 40GB prenosni disk. Deloval mi je še bolje kot USB ključ 1GB, ki sem ga moral znova in znova izkljapljati in vklapljati.

LP
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost