rogacp je napisal/-a:Pozdrav,
ker vem, da se večina precej bolj spozna na avtoradio in nasploh zvok v avtu sem se obrnil na Vas. Iščem glavno enoto (torej avtoradio) po možnosti z USB (iPod port me ne zanima) in Bluetooth modulom (za telefoniranje). Vesel bi bil, če ima kdo kakšne izkušnje z omenjenim tipom avtoradio, predvsem me zanima kako enostavno je telefoniranje in pa če bi na USB lahko priklopil naprimer prenosni disk z 20GB.
Edini tak, za meni dostopno ceno (tam do MAXXXX 200€) ki sem ga zasledil je Blaupunkt Hamburg MP57
So eni modeli evertone, ki majo vse to, samo ne vem, kolk sm se pozanimou niso glih zame. Jst bi to enkrat kupu pa velik cajta meu, brez da bi se živciru zarad kšnga šumenja alpa crkovanja. Sicer glede firme ni omejitve, samo kvaliteta.
Rad bi imel nekaj predizhodov, če bi še kaj nadgrajeval, da ne bom še enkrat kupoval. Zelo vesel bi bil tudi nasveta, glede zvočnikov. Avtomobil je Golf IV, zvočniki so pa serijski samo spredaj. Če bi menjal ali se sploh splača jih dajati še v zadnja vrata in/ali nad prtljažnik.
Najlepša hvala za vse nasvete.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost