bsheep je napisal/-a:Zadeva je taka in sm že opazu da je to dost folka špraševal pa nevem kje folku da morš ene umesnika pa nevem kwa kable potegovat kar ni niti mal res.
Avtoradio zamenjaš kot v vsakem avtu.Uzemeš avtoradio vn in ga zamanjaš z drugim to je vse kar morš narest...En kabl k je na originalnem radiu daš dol in pol prkloš nov radio ker ma notr pežo itaq euro konektorje....
Zadeva je pa sam u tem da ti crkne Display in Obvolanske kontrole to ti pač več nedela , če pa hočš da ti dela pa kupš adapter tm nekje od 100E do 200E.
TO JE TO!
Zamenjaš kot v vsakem avtu radio , vn not...
bsheep je napisal/-a:Zadeva je taka in sm že opazu da je to dost folka špraševal pa nevem kje folku da morš ene umesnika pa nevem kwa kable potegovat kar ni niti mal res.
Avtoradio zamenjaš kot v vsakem avtu.Uzemeš avtoradio vn in ga zamanjaš z drugim to je vse kar morš narest...En kabl k je na originalnem radiu daš dol in pol prkloš nov radio ker ma notr pežo itaq euro konektorje....
Zadeva je pa sam u tem da ti crkne Display in Obvolanske kontrole to ti pač več nedela , če pa hočš da ti dela pa kupš adapter tm nekje od 100E do 200E.
TO JE TO!
Zamenjaš kot v vsakem avtu radio , vn not...
bsheep je napisal/-a:Glej jest sm izklopu original avto radio dol in tist kabl k je biv vklopln v original radio sm tut izklopu in pol sm ta kabl vleku vn dokler še nism pršov do euro konektorjov tko da sm samo še tm vn izklopu .Potem sm prejel svoj nov radio in ga uklopu gor zadeva špila.Idino blo je ta fora kar majo pežoji narjen da v avtu ostane elektrika še 3minute k ga zaklenš tko da kar je blo povezan z tem da si elektriko pognal recimo dopru vrata al pa z centralnim zaklepanjem odpru pa zapru se mi je radio pržigu pač kwa čš po eni strani fajn si se usedu v avto in muzka je že igrala pa tut k si za zaklenu je še 2minute igrala.Da se to izklopt sam nism takoj.Pol sm pa nabavu car-pc in sm še dokupu adapter za display in obvolanske kontrole zadeva je delala samo neki je nagajal za display.Potem sm nazaj uklopu ORIGINAL AVTORADIO ga je takoj zaznal zadeva je delala vse normalno , potem sm ga izklopu pa nazaj uklopu nov radio tko da je display zdej delu ( nekak sm z originalnim nazaj uklopu display) . Tko da zdej vse dela.
Tko da res nevem zakwa bi mel kable neki ukol obrnene pa da originalni avto radio nebi več delu pa nevem kwa še vse , prvič slišm . SORY
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov