JEREMIJA79 je napisal/-a:(Ales) je napisal/-a:Mam Alpine in dela kot je treba. Zvok je tudi vredu (valda če ma 24bit dac).
Se pomoje splača vzet ga, sploh če hočeš od radia kaj več kot lep videz.
To da ma 24 bitni konverter še nima ne vem kakšnega vpliva na zvok,se pa strinjam da ima Alpine vgrajene dobre komponente.
(Ales) je napisal/-a:JEREMIJA79 je napisal/-a:(Ales) je napisal/-a:Mam Alpine in dela kot je treba. Zvok je tudi vredu (valda če ma 24bit dac).
To da ma 24 bitni konverter še nima ne vem kakšnega vpliva na zvok,se pa strinjam da ima Alpine vgrajene dobre komponente.
O pa ma.
Pozanimaj se o delovanju DACa. In kakšna je razlika med 1bit in 24bit.
JEREMIJA79 je napisal/-a:(Ales) je napisal/-a:JEREMIJA79 je napisal/-a:(Ales) je napisal/-a:Mam Alpine in dela kot je treba. Zvok je tudi vredu (valda če ma 24bit dac).
O pa ma.
Lej nebi ti rad pametoval ampak sem audiofil tako da te stvari poznam v malo širšem spektru kot ti(očitno).Da ti dam primer moj hi-end cd predvajalnik ima 18bitni DAC(cena 1500 funtov) igra dosti boljše od kakšnega 24bitnega iz Big banga.Malo si preberi o kvaliteti izdelave vezave in kvaliteti vgrajenih elementov.
(Ales) je napisal/-a:JEREMIJA79 je napisal/-a:(Ales) je napisal/-a:JEREMIJA79 je napisal/-a:(Ales) je napisal/-a:Mam Alpine in dela kot je treba. Zvok je tudi vredu (valda če ma 24bit dac).
O pa ma.
Lej nebi ti rad pametoval ampak sem audiofil tako da te stvari poznam v malo širšem spektru kot ti(očitno).Da ti dam primer moj hi-end cd predvajalnik ima 18bitni DAC(cena 1500 funtov) igra dosti boljše od kakšnega 24bitnega iz Big banga.Malo si preberi o kvaliteti izdelave vezave in kvaliteti vgrajenih elementov.
Torej trdiš da enako kvalitetna DACa en je 18bit drugi pa 24bit, je boljši un ki je 18bit. Bullshit.
Primerjal si jabolke in hruške. Ko boš primerjal enako kvalitetetne izdelave pa povej.
Tudi vsi studijski so 24bit ali več.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost