Avdiofili, raj za vas...

starr
Nov uporabnik

Peugeot 307 radio

Napisal/-a starr Sr dec 19, 2007 12:58 pm

v avtu sem zamnov radio.zej pa vsakič ko ugasnem avto se mi vse postaje zbrišejo.A mogoč kdo ve kva bi blo lahk narobe?očitno ni štroma ne vem pa za kaj

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Sr dec 19, 2007 1:23 pm

priklopi na stalni ( +) pa imaš mir :idea: ,samo ponavadi imajo radiji spominsko baterijo potem takem sklepam,da imaš starejši ali manj kvaliteten radio
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
tmtslash
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a tmtslash Sr dec 19, 2007 1:28 pm

zadaj na radiu, imas ogromno kablov, med temi sta tudi 1 rumene barve in 1 rdeče barve!
ta dva narazn potegni in zamenjaj barve...tak da bo pol kabla rdece barve, pol pa rumene :)
ne vem kak nj to drgac povem :)
Bolš je drazja kvaliteta, ko pa poceni kvantiteta :)

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Sr dec 19, 2007 1:55 pm

michelin je napisal/-a:samo ponavadi imajo radiji spominsko baterijo potem takem sklepam,da imaš starejši ali manj kvaliteten radio

Moj pa to shranjuje v EEPROM 8) Zanimivo pa da tudi marsikateri višjecenovni radii ne ohranijo postaj ob izgubi napajanja. To se da z eepromom preprosto rešit, in marsikateri procesorji in mikrokrmilniki imajo že vgrajenega. Dalo bi se debatirat o takih malenkostih :D
Sem pa najprej mislil da je potrebno žice zamenjat le na vag-ovcih, očitno pa imajo še drugi podobno frko s tema žicama :?
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

starr
Nov uporabnik

Napisal/-a starr Sr dec 19, 2007 1:57 pm

radio mam pioneer deh-p3500mp str je ene 4 leta.k sem avto prodajov sm notr pozabu originaln kabl od radia. pol mi je pa enden k se z akustiko ukvarja nacinu gor žičke.a je lahk to tut kej zajebov?
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov