Avdiofili, raj za vas...

Nietzschean
Nov uporabnik

VIASAT sledenje

Napisal/-a Nietzschean Sr jan 09, 2008 2:12 am

V avtu imam vgrajen sistem sledenja VIASAT. Zadeva je bila vgrajena že ob nakupu, sam pa je sicer nisem uporabljal in je tudi v prihodnje ne nameravam. Mi pa celotna inštalacija rahlo narobe hodi, ker bi namreč rad ravno tisti prostor izkoristil za nekaj povsem drugega.
Torej, imam mikrofon, zvočnik, avtotelefon, anteno, panik gumb ter terminal, napeljava in sezorja. Na spletu sem odkril slovenskega ponudnika te storitve in točno in natanko tak sistem stane 1069€ + letna naročnina na storitev cca. 180€.
V četrtek peljem zadevo na pregled k temu ponudniku, da vidimo ali je zadeva še funkcionalna in ali deluje pravilno.
Sam sem lastnik 8 let starega passata in mislim, da se mi ne splača plačevati 180€ letno za vozilo, ki je prisotno pri vsakem drugem slovenclju. Z veseljem pa bi sistem prodal (če se bo izkazalo da 100% deluje) nekomu, ki je lastnik kakega bolj prestižnega vozila. Seveda po znatno nižji ceni, recimo polovica, t.j. 500€.

pa še link za info: http://www.him.si/viasat/
Ti bom že dal z meglenkam vozit, bebo!! :)

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Sr jan 09, 2008 3:13 am

Verjemi, da se ti ravno za pasata splača imeti sledenje.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

sim
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a sim Sr jan 09, 2008 8:24 am

Tudi jaz posedujem to zadevo. Sicer je že leto odmontirana in leži v kleti, a pred tem je normalno delovala. Tako da, če je kdo zainteresiran bi tudi jaz prodal to reč po ceni primerni temu, da mi zadeva dela napoto. ;)

Nietzschean
Nov uporabnik

Napisal/-a Nietzschean Sr jan 09, 2008 1:22 pm

/bass: verjamem ja, da je passat precej zaželjen med tatinskimi tiči in tudi nisem se še v celoti odločil za prodajo zadeve. Možno je tudi, da bom dejansko vključil to storitev sledenja.

/sim: če imaš popoln sistem, da vse deluje, ti jaz zrihtam kupca za cca. 200€ (model neki preuredi in uporabi za kajpajstvemkaj, nekaj pač :) ... uglavnm, plača 200€. Po drugi strani pa (sicer nepreverjene info.) se to v sosednji Italiji precej več uporablja kot pri nas in zato naj bi s prodajo rabljenega sistema obogatel za celih 800€, morda celo kak € več (vprašanje seveda, ali je to res in pa, kako hitro lahko prodaš)

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Sr jan 09, 2008 1:31 pm

AljoshaStardust je napisal/-a:/bass: verjamem ja, da je passat precej zaželjen med tatinskimi tiči in tudi nisem se še v celoti odločil za prodajo zadeve. Možno je tudi, da bom dejansko vključil to storitev sledenja.

/sim: če imaš popoln sistem, da vse deluje, ti jaz zrihtam kupca za cca. 200€ (model neki preuredi in uporabi za kajpajstvemkaj, nekaj pač :) ... uglavnm, plača 200€. Po drugi strani pa (sicer nepreverjene info.) se to v sosednji Italiji precej več uporablja kot pri nas in zato naj bi s prodajo rabljenega sistema obogatel za celih 800€, morda celo kak € več (vprašanje seveda, ali je to res in pa, kako hitro lahko prodaš)

A una od sim-a je slabša, al ti svoje ne daš za 200€ :lol:

lp

Nietzschean
Nov uporabnik

Napisal/-a Nietzschean Sr jan 09, 2008 3:55 pm

Bi rekel da je ta od Sim-a enaka ane... ker kolikor sem uspel zvedeti od tega modela k ma za slovenijo to čez, obstaja samo ena naprava... ni pa nujno da imaš cel komplet. In ja, jst svoje ne dam za 200€. Tako so mi tudi svetovali na VIASAT SLO, ker baje je bolje da mi v kleti leži, za primer da bom kdaj hotel dati dodatno varovanje v svojega bodočega Bentleya (k da bi ga hotu met :) ) ... ker nova zadeva pač stane 1069€ :)

Ja, na kratko. Škoda je dat za 200€, ker dejansko že v Trstu dobiš 800€, ampak, če se komu ne da do trsta, potrebuje pa le 200€, potem imam kupca.

Nietzschean
Nov uporabnik

Napisal/-a Nietzschean Sr jan 09, 2008 4:05 pm

Aja, menjam tudi za kakega Garmina :) ...

sim
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a sim Sr jan 09, 2008 4:22 pm

Hvala za informacije!

Imam komplet zadevo (vsaj morala bi biti), ki je bila vzeta iz avta, ker se sledenja ni več uporabljalo (z vsem pripadajočim kablovjem, vendar brez navodil ipd.)
Koliko časa pa je že predstavnik v Slo? Ker pred kakšnim letom jaz nisem našel nič slovenskega na to temo, sem pa videl da v Italiji to bolj uporabljajo. Bom poizkusil v Trstu, hvala!

Nietzschean
Nov uporabnik

Napisal/-a Nietzschean Če jan 10, 2008 6:41 pm

Evo, jaz sem peljal na pregled k modelu za Viasat Slovenija... odločil sem se da mi dol visi za to sledenje itn., tako da bom prodal za 200€ ... sem pa klical bratranca v trst da mi sporoči kako je kaj tam in ti (sim) posredujem informacije ko jih dobim. Najbrž pa bom kar za 200€ prodal. Aja, pa model mi je reku da računajo 150€ za demontažo :) ... sam pol je moj kolega, ki je vrhunski avto električar, zagotovil, da mi pobere vse vn parkrat ceneje.

Še vedno pa velja ponudba, ker pa mi je zdej mal vseeno, dam vse skupaj za 250€. Če pa vn poberete sami, pa za 200€.
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov