RegY je napisal/-a:hmnja... zdaj še bom pa jaz enkrat rabil vašo pomoč, pa bi prosil za odgovor...
namreč sem se odločil, da si na zadnjo polico naredim škatlo (na vsako stran) za zvočnika. oba sta 120W trisistemca, s premerom 20cm znamke blaupunkt
vprašanje je sledeče:
ali lahko jaz to škatlo pustim z eno luknjo, ki bi bila velika približno 50cm^2 (nekje paralelogramske oblike z višino 3 cm in dolžino 21 in 16 cm), ali bo zaradi tega zvok ful slabši?
škatlo pa delam zaradi tega, ker nočem imet lesene zadnje police (slabe izkušnje) in nočem, oz. ne morem vrtat originalne.
pa še to... ali je gud, če je zvočnik (v tem primeru za 12 stopinj) nagnjen v kabino - proti prednjim sedežem?
Rjuhar je napisal/-a:Regy, ce bos imel lesene skatle na polici tko, kot si jest predstavljam, potem se nikar NIKOLI ne zaleti, ali pa iz varnostnih razlogov nosi celado.
Pojasnilo:
Pri crash testu poskus s fotoaparatom Canon EOS 300 na polici, celni trk 50km/h, fotoaparat je letel skozi sprednje steklo in preletel oviro za trk in se ustavil 8 metrov pred avtom. Vsak od tvojih zvocnikov v skatli je tezak po moji oceni za kake 3 fotoaparat... Razmisli
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov