Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
scorpion king
Novinec

Kraj: ljubljana

Na kaj paziti pri nakupu rabljenega radia?

Napisal/-a scorpion king To apr 01, 2008 4:43 pm

Pozdravljeni!

Na bolhi sm našel en zanimiv radio, sicer z vsemi papirji, vendar me skrbi da se ne bom opekel. Na kaj je treba paziti da ne bo potem kaj narobe?

lp, luka

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh To apr 01, 2008 7:53 pm

Najprej je treba tja iti osebno in radio dejansko priključit in sprobat. Preglej če delajo vse tipke, če je zaslon brezhiben (piksli), če bere cd-je, če bere kartice (če ima to možnost), če dobro lovi postaje - poskusi s svojim in nato s tem in primerjaj če vsaj dobita enake postaje. Prisluhni če delajo vsi kanali in zvočniki - pomagaj si z "balance" in "fader". Radio pusti delovati več kot pol ure skupaj, preveri če igra še vedno enako, če se spredaj ne greje pretirano. Shrani nekaj postaj, vzami kontakt, počakaj, vžgi nazaj in poglej če so postaje ostale shranjene.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
scorpion king
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a scorpion king To apr 01, 2008 8:29 pm

Hvala!

Torej vse kar se da naj sprobam pa se ne bom za...:)

Sam mal sm skeptičen glede tega da naj dela več kot pol ure ker me pomoje ne bo noben tolk cajta prenašu:)

Vgl. da ne odpiram nove tem...
Iščem avtoradio, more met AUX na zadnji strani, lahko ma usb ni pa nujno pa pregleden ekran. Gledu sm pioneer p80 (tega grem jutr pogledat) sam mi je pa glupo ker moraš kupt en vmesnik za aux-in. Kok pa to kej stane? Kakšen drug predlog za radio?

zdej mam pioneer deh-3900mp...

hvala, lp

Uporabniški avatar
tmtslash
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a tmtslash To apr 01, 2008 8:37 pm

scorpion king...ko si se zanimal za moj radio, bi blo lepo da ga pol nebos uzeu da js vem za naprej...drgac sm ti pa reko da ma moj alpine se kabl zravn za aux-in, ki je posebej za alpine-a!
lp
Bolš je drazja kvaliteta, ko pa poceni kvantiteta :)

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 Po maj 05, 2008 8:47 pm

sebaveh je napisal/-a:Najprej je treba tja iti osebno in radio dejansko priključit in sprobat. Preglej če delajo vse tipke, če je zaslon brezhiben (piksli), če bere cd-je, če bere kartice (če ima to možnost), če dobro lovi postaje - poskusi s svojim in nato s tem in primerjaj če vsaj dobita enake postaje. Prisluhni če delajo vsi kanali in zvočniki - pomagaj si z "balance" in "fader". Radio pusti delovati več kot pol ure skupaj, preveri če igra še vedno enako, če se spredaj ne greje pretirano. Shrani nekaj postaj, vzami kontakt, počakaj, vžgi nazaj in poglej če so postaje ostale shranjene.

če je radio prav priklopljen ti ostanejo postaje v spominu če pa ne pa zamenjaš kabelne zadej rumen rdeč ali obratno to je tudi če ti začne cd igrati vedno 1 pesem lp :lol: :lol:
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost