Prezioso je napisal/-a:Zdaj sem malo bral, da ta sistem od rainbowa igrajo odlično in zelo glasno.
Cena:160 eu
http://www.bolha.com/oglas2471303
Kaj menite, priklopil pa bi jih na ojačevalec.
dgreso je napisal/-a:zej impulse mam js sam pa sem zdovoln. toxic bog ne daj kupovat ker je to eno obično sranje. rainbow je pa klasa za sebe. to je fina roba čist odkrito in tist komplet se splača uzet. js bi dal pol zravn al en dober 4-kanalc. al pa maš možnost uzet 2 2-kanalca. za 16ke enga pa za tweete enga bol švoh. to je pa čist na tebi pol kolk si pripravljen dat.
če mi izdaš kok bi dal za amp(a) ti lahk svetujem ka bi blo fajn za met![]()
LP
Prezioso je napisal/-a:Aja pa baje, da moraš dati kar močan sub zadaj pri coupeju, ker mu dušijo velik zvoka zadnji sedeži in polica...tako pravijo
prinzigor je napisal/-a:dgreso je napisal/-a:zej impulse mam js sam pa sem zdovoln. toxic bog ne daj kupovat ker je to eno obično sranje. rainbow je pa klasa za sebe. to je fina roba čist odkrito in tist komplet se splača uzet. js bi dal pol zravn al en dober 4-kanalc. al pa maš možnost uzet 2 2-kanalca. za 16ke enga pa za tweete enga bol švoh. to je pa čist na tebi pol kolk si pripravljen dat.
če mi izdaš kok bi dal za amp(a) ti lahk svetujem ka bi blo fajn za met![]()
LP
lepo bi te prosil, da mi poveš, kdaj si testiral te toxicove zvočnike in mi razložiš, zakaj je nabavna cena impulsovih zvočnikov nižja od cene toxicovih, če so toliko slabši?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov