Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Avtoradio "zmrznil"

Napisal/-a phoebus So maj 03, 2008 10:05 pm

Bejba ima nek AIWA CD/MP3 avtoradio (ca. 4 leta nazaj so bili v akciji v BB, ne vem pa modela) in je zelo čuden problem- na radiu se vrti demo napis nonstop (torej kot ko je "ugasnjen"; na zaslonu se vrtijo "reklame" kaj vse ta radio ima), nikakor pa ga ne rata vklopit.
Sem vzel ven varovalko da bi ga zresetiral in ko se je vrnil tok je isto kot prej. PRobal vse gumbe, ampak nič ne pomaga.

Je mogoče kaka posebna sekvenca gumbov za ga spravit iz demo načina ali je pač umrl (ne odziva se na nič)?

Scorp84
Stalni uporabnik

Napisal/-a Scorp84 So maj 03, 2008 10:36 pm

Da izglobiš demo pa te scene, se dalj časa gumb drži. Kateri je to, bo treba navodila prebrat ker ne vem. Ampak vse kaže, da je mogoče ploščica od radia dol padla in gumbi ne delajo, ali pa ni pravega kontakta med radiom in ploščico, je treba mal preveriti.

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW Ne maj 04, 2008 10:35 am

Eni avtoradii majo tak, da ko je v standby načinu, da se vrti DEMO,...

Povej keri model avtoradia je,...
Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne maj 04, 2008 11:36 am

Tipko za OFF drži 5-10 sekund....vsaj tako je na moji stari aiwi. je pa to gump levo zgoraj nad glasnostjo.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 Po maj 05, 2008 8:49 pm

lisko je napisal/-a:Tipko za OFF drži 5-10 sekund....vsaj tako je na moji stari aiwi. je pa to gump levo zgoraj nad glasnostjo.

ja tako sem imel js tud na moji aiwi sam da js sem držu tisti gumb za glasnost not lp :lol:
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov