ker sem nek prebrau de baje se v takšnih vrstah prtljažnikov (sedan varjanta) sliši veliko slabše kokr v navadnih HB avtih???
ma kdo kake izkušnje glede tega?? al pa še kako slikco??

m_zorko je napisal/-a:mene pa zanima kak se kej obnese če v prtlažnik alfe 156 daš woofer????
ker sem nek prebrau de baje se v takšnih vrstah prtljažnikov (sedan varjanta) sliši veliko slabše kokr v navadnih HB avtih???
ma kdo kake izkušnje glede tega?? al pa še kako slikco??
kovach je napisal/-a:js sm mel 300w rms v prtlažniku,sam ne dolgsm prec prodal ni to to.., raj dej v polico ovalce pa je....
pskoda je napisal/-a:jst ti priporočam d kupiš elektronske sube dva ali več. pa jih daš pod sprednja dva sedeža pa bo sigurn dobr špilau, pa še prtilaženk boš meu uporaben
pskoda je napisal/-a:V nasprotju s standardnimi zvočniki, kjer zvok ustvarja nihanje razmeroma lahke membrane, težki bas Pumpi cel vibrira v ritmu basov. Pri montaži na dno avtomobila se tako zvok preko telesa poslušalca prenaša do njegovih ušes, kjer ga dojame kot izredno močen in nizek bas. Kadar v avtomobilu primanjkuje prostora, je možno ta zvočnik uporabiti kot popolno nadomestilo za Subwoofer. Priključi se ga lahko tudi vzporedno k Subwooferju ali Koax/Compo sistemu na obstoječo končno stopnjo. Glede na vrsto uporabe so možni najrazličnejši načini montaže in priključitve. Zvočnik se lahko skrije pod sedež ali v prtljažnik, doma pa npr. pod sedežno garnituro. Priklopi se ga neposredno na izhode za zvočnik ojačevalnika oz. izhodne stopnje, brez filterskih ali drugih vmesnikov.Tehnični podatki: Moč: 50 W(sinus) / 80 W(maks) Impedanca 4 ohme Frekvenčno območje od 20 do 80 Hz Mere (premer x V): 131 x 42 mm.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov