am imam fiat bravo letnik 1997 1.6 16V na katerem mi je zabilo ventile (fiat pač). am in zdej me zanima kakšnmo ceno bi lahko postavil za avto saj sam nimam pojma. glede na to da avto nima klime se mi zdi da ne dobim vlk zanj upam da mi lahko kako pomagate.
sem pa klical nekoga ki jih kupuje in je rekel kakšno ceno imam. sedaj pa da nebi rekel premalo sem se obrnil na vas. avto je drugače lepo ohranjen.
in potem je krivo to ker je bil narejen na fiatu in nosi to značko na nosu, če bi bil to bmw ferrari al pa merčo bi se zgodilo isto, jermen je ena najvažnejši stvari na avtu ki jih je treba redno vzdrževat.
Kot je napisal Mire več kot 500€ - 600€ ne boš dobil zanj
ja vem ja am glede tega ku sm reku da je fiat je bil joke . am glede kilometrine sm pa mal narobe ocenu tk da je res mija krivdA. am en tip mi ponuja 400 evrov, mislite da bi lahk dobil več al naj sprejmem ponudbo
živjo!
po manjšem razmisleku in branju foruma sem se odločil da bom avto lepo poravil ker mi je do sedaj lepo služil. am vseeno hvala za odgovore. sedaj vsaj vem da je treba malo prej pogledat stanje km hahaha. vsaka šola nekaj stane hehe