Avdiofili, raj za vas...

gogocak
Novinec

cd ne dela?

Napisal/-a gogocak To jul 29, 2008 2:30 pm

lepo pozdravljeni,

moj problem: imam original audi radio z kasetnikom in v prtljažniku menjalnik cd-pioneer. Zadeva je ta, da mi sicer izpiše kot da imam cd vendar ga ne igra. Igra pa le v primeru, da grem in vzamem cd iz 1 cd vložka ven in ga dam nazaj ter zaprem. Takrat manjalnik pregleda vse cd -jih louda in prvega začne igrat. Vandar takrat spet samo igra ne morem pa menjat mes skladbami ali pa jih zavrtet naprej ali nazaj. Čeprav imam vse reže cd-ja napolnjene mi kaže da ni not cdjev. Cd-ji so original-niso mp3. Ko pa enkrat prešaltam na radio in spet z mode-nazaj na cd pa ga več ne igra. Np Da poslušam 3 skladbo-pol mi tudi pokaže cd 1 trac 3 a ga ne igra.

Kaj lahko tu naredim in če lahko to sam poštimam ali pa mora delat štromar?

LP

Uporabniški avatar
megane_coupe
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a megane_coupe To jul 29, 2008 2:35 pm

hm...mozna da je radio tudi kirv..ne pa cd changer...jaz sem meu tudi od pionerja changer in radijo..
in je neki podobno zafrkavalo..pa sem changer izkopu iz radja in nazaj vklopu..pa pol je delalo....
je pa tudi mozno da ...ni prava pozicija changerja...ker sem slisau da morejo biti vodoravno al navpično..ne vem točno...
bass, i love you:)

gogocak
Novinec

Napisal/-a gogocak To jul 29, 2008 2:44 pm

megane_coupe je napisal/-a:hm...mozna da je radio tudi kirv..ne pa cd changer...jaz sem meu tudi od pionerja changer in radijo..
in je neki podobno zafrkavalo..pa sem changer izkopu iz radja in nazaj vklopu..pa pol je delalo....
je pa tudi mozno da ...ni prava pozicija changerja...ker sem slisau da morejo biti vodoravno al navpično..ne vem točno...

ja sam ti si imel oba iste znamke? ker moj ni.

Uporabniški avatar
megane_coupe
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a megane_coupe To jul 29, 2008 2:49 pm

ja iste firme je blo..
sam vseeno preglej še enrkat če je praw povezano vse skupaj...kaj je sploh kdaj delao normalno..al je od vedno tako?
drugače pa lahko tudi da je glava umazana...pa mogoče bos z CD čistilcem kaj naredu..
ne vem no:)..
bass, i love you:)

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso To jul 29, 2008 9:33 pm

če ni iste firme pol pa tk nič čudnega da ne dela. changer in radio motra bit iste firme usaj kolker js vem. če pa nimam prav pol ti pa ne znam pomagat ;)
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost