Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Opel radio -koda???

Napisal/-a soso Ne avg 03, 2008 4:43 pm

Danes sem odklopil akumulator na corsi pa itak,da sem pozabil ,da ima radio codo.
A ve kdo kodo za radio? Radio je philips SC 201.
Hvala

LP
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
peroMIX
Nov uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a peroMIX Ne avg 03, 2008 8:31 pm

kodo maš verjetno napisano v navodilih in tudi postopek vnosa je tam
LP pero

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Ne avg 03, 2008 9:27 pm

naša corsa je imela v servisni knjižici kartonček v velikosti bančne kartici, na katerem je bila napisana koda, ki jo potrebuješ. Res da je bil avto letnik 98, ampak pomoje se do sedaj ni kaj veliko spremenilo glede tega.

p.s: če pa si ta kartonček izgubil, greš z prometno enostavno na pooblaščen servis, kjer ti jo brezplačno posredujejo...
EJ6

Uporabniški avatar
golflover
Nov uporabnik

Problem :S

Napisal/-a golflover Pe sep 26, 2008 4:36 pm

Odklopil sem akumulator na corsi in seveda na avtoradiu piše SAFE. Kodo imam, ampak ne morem priti do menija, kjer bi jo vnesel. Mogoče kdo ve katero tipko je potrebno pritisniti oz. kombinacijo tipk?

Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem!

LP

Uporabniški avatar
shmeker
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a shmeker So okt 04, 2008 7:09 pm

mislim da je neki gumbek ko piše LM al nekaj podobnega,...nisem ziher,...probaj po vrsti vse držat za par sekund pa boš vido keri bo reagiro.
Slika

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Pe nov 07, 2008 6:29 pm

isti problem. koda je na carpassu, nov carpass pa moraš plačat, kolk pa odvisno. na rudniku je 18€, v istri so mi rekl pa 30-35.

sam problem je, če je biu avto prodan brez radia al pa s kakim drugim, pa da je bil ta naknadno vgrajen noter, pol je po tej poti do kode nemogoče prit. ta čorba se je zj men skuhala, tako da...vrjetno bom kr drug radio kupu :jao:

@golflover:
odvisno kter radio maš. js mam cdr500 al pa če maš car400 al kaj že, no v glavnem, pri men je tako, da daš kontakt, ugasneš radio, držiš tipko AS in prižgeš radio, medtem pa držiš tipko AS, dokler se ne pokaže 10 _ _ _ _ pol pa da na prvem polju spreminjaš prtiskaš 1, na drugem 2, na tretjem 3 in na četrtem 4, pol pa AS prtisneš na konc
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov