Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso Ne okt 12, 2008 6:46 pm

in ka hočeš s tem povedat?

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Ne okt 12, 2008 7:23 pm

vrjetno se zanima za nakup,pa ga zanima ce ma kdo to v lasti pa kako je zadovoljen.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So okt 25, 2008 10:18 am

evo, jz sm to sprobal. kak naj rečem. zunanjost zaradi barve plastike deluje malo cheap. je pa drugače v piko ista oblika kot original radii, pri seat leon, altea, toledo, vw touran, golf ..., v kratkem pride še za škodo z zeleno osvetlitvijo, dobi se tudiuniverzalen. je pa tule čist vse v enem. navi, dvd, vsi glasbeni formati, tuner, bluetooth, zraven dobiš še neki podobnega xcarlink-u za v predal pa maš še usb pa še neki, uglavnem naprava ma vse. navigacija mislm da mi je reku da je že 70% pokritost, delajo na tem do bo okol 95%. zvok je precej boljši kot pri original radiu, maš touch-screen zaslon, jaz sem gor gledal koncert od lennyja kravitza in je bla ql slika, primerljiva z alpine iva (taprva serija ko je bla, cca. 2 let nazaj), original obvolanske komande delajo, vzratna kamera, ko prestaviš v vzratno, samodejno pokaže sliko od kamere, pa polno enih stvari se še da dokupit zraven, samo cena je pa kar...tk da kaj naj rečem men je blo ql, samo je pomoje predrago. prodajalo se bo samo na pooblaščenih servisih in pri določenih monterjih, medtem ko bigbang ipd. tega ne bojo mel. cena bo enotna 1068€ + 100€ montaža, brez gps modula mislm da 300€ cenejš. če sem ga pravilno zastopil moraš montažo opravit pri prodajalcu te naprave, drugače garancija ne velja. na ceno se ne bo smelo dajat nobenga popusta, drugače takamu prodajalcu ti radii ne bodo več dobavljivi.

mal sm sicer zabluzu, ampak men je ql stvarca, edino kot sm že reku malo predraga.

Uporabniški avatar
zazo
Moderator foruma

Napisal/-a zazo So okt 25, 2008 10:34 am

pooblaščen servis bo montiral neorginalno opremo?

to je prbližen taklo kot da bo v svoj krožnik pluval, kar se tiče proizvcajalca avtomobilov.

drugače se pa strinjam.. dobra zadeva.. in če primerjaš z ceno originalnega sistema podobnega temu je to zastonj!

lp, zazo

Uporabniški avatar
comfortably numb
Novinec

Napisal/-a comfortably numb So okt 25, 2008 10:46 am

Jah k***, so preračunal da bojo teh vseen 50 prodal, originalnih pa še zmeraj samo ene 3 na leto :lol:

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Ne okt 26, 2008 10:03 am

hladni je napisal/-a:zadeva je baje kr dobra,po vsem prebranem na netu, saj je ogromno tega. Poleg tega je dobil nagrado pri EISA awards, potem že ne more bit slabo. Kak to misliš pri pooblaščenih prodajalcih? Od avta al te naprave...?

Tudi jaz sem že imel priložnost preizkusiti ta Zenec in se kar strinjam z opisom, ki ga je napisal S|icKeR. Naprava res ponuja malodane vse, kar je danes mogoče vgraditi v elektronsko napravo...vendar pa je tako po izgledu, kakovosti zaslona, predvsem pa po funkcionalnosti in intuitivnosti programskih menijev daleč od tovarniških radijev z zaslonom občutljivim na dotik! Prav tako je sama navigacija delovala bolj tako-tako in mi v končni fazi ni prav nič pomagala (najbrž zaradi nezadostne pokritosti Slovenije). :? Jaz sem po raznih opisih v revijah in na internetu pričakoval bistveno več...

Če bi Zenec stala ~500 € bi bilo še vredno razmisliti o nakupu, tako je pa naprava odločno predraga za to, kar ponuja...
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Napisal/-a dgreso Ne okt 26, 2008 11:54 am

hladni je napisal/-a:
dgreso je napisal/-a:in ka hočeš s tem povedat?

In ka tebe natančno moti? Maš izkušnje mogoče? :jy :jao:

zdaj ko vidim naslov teme me ne moti več ;) o kakih izkušnjah govorima. računalnike znam pržigat o avtoakustiki pa nimam pojma :D ;)

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Napisal/-a dgreso Ne okt 26, 2008 11:56 am

drugač pa na splošno zenec radi-i so priljubljenii v nemčiji. zgleda da je folk kr zadovoln z njimi glede na to da berem tuning že par let in se kar pogosto pojavlajo v avtomobilih.

drugač pa še zenec radia nisem vido v živo da bi ga lahk sprobal.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Ne okt 26, 2008 12:28 pm

dgreso je napisal/-a:drugač pa na splošno zenec radi-i so priljubljenii v nemčiji. zgleda da je folk kr zadovoln z njimi glede na to da berem tuning že par let in se kar pogosto pojavlajo v avtomobilih.

drugač pa še zenec radia nisem vido v živo da bi ga lahk sprobal.

kaj ma tuning zj tukaj?
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
tmtslash
Uporabnik

Napisal/-a tmtslash Ne okt 26, 2008 12:57 pm

tuning nemske revije bere in veliko uporabnikov, ki predstavlajo not svoje avtone, jih ima te zenec radie, al o cemer ze gre govora
Bolš je drazja kvaliteta, ko pa poceni kvantiteta :)

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Napisal/-a dgreso Ne okt 26, 2008 1:21 pm

tk ko je slash napiso je tuning najbolj brana revija o predelavah v nemčiji oz lahk rečem kr v evropi. in marsikdo ma zenec robo u avtih

Uporabniški avatar
Uber
Nov uporabnik

Napisal/-a Uber Če nov 20, 2008 1:12 pm

Ravnokar sem v novem avto magazinu videl tole in sem po opisih čisto navdušen.

Mogoče kdo ve kje bi se dalo to videti v živo. Sem iz Ljubljane.

@S|icKeR: kje si si pa pustil to montirati?

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Če nov 20, 2008 1:22 pm

delam na pooblaščencu pa je bila predstavitev.
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov