Avdiofili, raj za vas...

NIzde
Nov uporabnik

Avtoradio in Navigacija Golf V - RNS MFD2

Napisal/-a NIzde Pe dec 26, 2008 12:04 am

Pozdravljeni,

zanima me če ima kdo slovenska ali vsak angleška navodila za to vrsto avtoradia z navigacijo RNS MFD2 in strežnikom 6CD. Drugače je navigacija DVD. Ker imam samo nemška in italijanska navodila, teh dveh jezikov pa neznam.

Pa me zanima tudi, če kdo mogoče ve kako se uporablja tista funkcija AUX, je to za dvd-je gledati ali kak TV tuner ali kaj in kako se to funckijo uporablja? In zanima me tudi ali se da priključiti na ta model radia USB priključek kakšna je cena, in kam ti postavijo USB priključek?

Hvala in Lep pozdrav. Denis

marej
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a marej Pe dec 26, 2008 9:55 am

Glede navodil bi bilo najbolje prašati VW servis.Glede USB povezave tukaj imaš link http://xcarlink.si/sl/xcarlink/volkswag ... sb-sd.html cena bi bila 99 eur brez vgradnje.Vgradili bi ti lahko v sovoznikov predal.Lahko kupiš zraven tudi bluetooth povezavo,ipod povezavo ali micro SD povezavo.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Pe dec 26, 2008 10:13 am

NIzde
Nov uporabnik

Napisal/-a NIzde Pe dec 26, 2008 10:53 am

Ok. Hvala. Samo mi še vedno ni jasno tista funkcija AUX.

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Pe dec 26, 2008 11:08 am

NIzde je napisal/-a:Ok. Hvala. Samo mi še vedno ni jasno tista funkcija AUX.

AUX-IN je multimedijski priključek, preko katerega lahko priklopiš različne zunanje audio naprave (USB / iPod / MP3-player / ...). Rabiš samo univerzalni povezovalni kabel, ki ga dobiš npr. v BigBangu (stane pa par EUR) in preko katerega potem priklopiš USB / iPod / MP3-player.

Problem AUX-IN je samo to, da ti na radiju ne bo izpisovalo izvajalca in naslova skladbe (pisalo bo samo TRACK1, TRACK2, TRACK3, ...) in tudi ne boš mogel upravljati s skladbami (prejšnja / naslednja skladba, prevrtavanje skladbe,...) preko gumbov na radiju, ampak boš moral to upravljati kar preko iPoda ali MP3-playerja.

P.S.: Če vseeno rabiš originalna slovenska navodila v tiskani obliki mi pošlji ZS! ;)
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost