Avdiofili, raj za vas...

Damirhu
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Evertone ?

Napisal/-a Damirhu Po jun 15, 2009 12:15 am

No bilo je že kar veliko kritik na firmo evertone kar se tiče avtoradijev. Zanima me ali so zvočniki tudi eno navadno sra*je. Zanimajo me navadni zvočniki in ne kakšni sub-i. Ali hreščijo, so spodobno glasni, kvaliteta zvoka. Še enkrat navadni zvočniki in ne avtoradiji :D .

P.s: Imel sem evertone avtoradijo in nisem imel težav, sedaj pa imam možnost dobiti zvočnike za 15€ od dobrega prijatelja, ki jih je dobil zastojn in jih nerabi.

Evertone CS-MD5035 (13cm)
http://www.comshop.si/Article.asp?articleid=49877

In eden ki ga nenajdem na internetu?

* 15 x 23 cm (6x9")
* 360 W max
* 4-sistemski
* Injection Cone Woofer
* Strontium Magnet
* Piezo Tweeter

Žvočniki so novi, še zapakirani. Vprašanje je ali je smiselno kupit, ali se enostavno ni vredno ukvarjati z njimi. V planu nimam nič delati z avtoakustiko, mogoče kdaj kakšen rabljn ojačevalec, kej več pa ne.

Lp in hvala za og.
Bogat ni tisti, ki ima največ, temveč tisti, ki najmanj potrebuje.

Damirhu
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Damirhu To jun 16, 2009 1:02 pm

Evo dans mi je "dgreso" povezal radio evertone in te zvočnike, nekaj težav je bilo z enim izhodom. Drugače zvočniki za moje pojme špilajo dokaj solidno in je čist dovolj za nezahtevne uporabnike, ki radio uporabljajo dnevno. Vprašanje je koliko dolgo bodo zdržali. Če crknejo bom napisal :P
Bogat ni tisti, ki ima največ, temveč tisti, ki najmanj potrebuje.

Uporabniški avatar
megane_coupe
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a megane_coupe To jun 16, 2009 2:26 pm

jaz sem mel prej tudi evertonce...trosistemcske 16-ke...in za njihovih 15 eurov(kolkor sem dal za nove)..špilajo več kot super..pa še crknit niso hotle..zdej pa jih mam doma spravljene..ker sem nabavu neki močnejšega.:=)...
bass, i love you:)

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso To jun 16, 2009 5:29 pm

sem bil presenečen na koncu. je pa res treba pol enkrat prestavit 13ke v vrata ;)
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov