Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
bronski1
Novinec

AC kondor

Napisal/-a bronski1 Sr jul 28, 2010 1:23 pm

Danes peljal avto na servis in predložil še svoj olje vse pohvale njim,so mi oprali avto zunaj znotraj,motor vse zastonj,naredili servis se mi pa zdelo,da mi na zadnjih vratih ne dela visokotobec in glej ga zlomka kaj je naredilo z njim ,kar malo je stopilo plastiko.
So me poklicali na telefon in mi povedali,kako je stanje in,če ga naročijo sem rekel ,da sedaj ga čakam ga ni bilo na zalogi in pojdem še enkrat tja,da mi zamenjajo.

Pa doma sem opazil,da so mi zamenjali z novimi okvirčki za tablice to tudi zastonj,še enkrat vse pohvale.

No pa še tole si poglejte kako ga je skurilo sicer ne vem zakaj ampak samo zvočnik.ostalo nič ni vidno,da bi bilo kaj zažgano.

Slike:Slika

Slika

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Sr jul 28, 2010 1:57 pm

čuj ded, daj večje slike, jaz s teh nič ne vidim :? ......... :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr jul 28, 2010 2:07 pm

Glede okvirjev tabli pa le ne bodi tako vesel,ker to so ti zamenjali zato,da sami sebi delajo reklamo.Če bi ti okvirje zamenjali z noname oz. z črnimi bi še ne rekel tko pa so ti gor nabili njihove okvirje z katerimi jim delaš reklamo tko,da....
Glede servisa pa lepo,da si zadovoljen,ker žal imamo malo servisev z katerih hodijo nazaj domov stranke dobre volje in ne razočarani.
Drugače pa Patrik nena se zajebavljaj,če pa vidiš kak velik zvočnik je te mora bit tak velka slika ane.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
bronski1
Novinec

Napisal/-a bronski1 Sr jul 28, 2010 2:56 pm

A komu jasno ,kako jih je lahko skurilo?

Uporabniški avatar
bronski1
Novinec

Napisal/-a bronski1 Sr jul 28, 2010 5:25 pm

Še nekaj,da vidim ali mi kdo najde takega tu na spletu znamke pa je sonavok.

Uporabniški avatar
bronski1
Novinec

Napisal/-a bronski1 Sr avg 04, 2010 3:36 pm

Da ne odpiram nov teme AC Kondor kake izkušnje imate z njim od servisa do prodaje vozil.
Mnenja so dobrodošla,meni osebno so vredu ,lahko pa se motim.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr avg 04, 2010 4:04 pm

Ti na AC kondor delaš,da jih nonstop omenjaš in z tem delaš reklamo??
Samo vprašam,ker mam občutek kot,da si se v njih zaljubu.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
bronski1
Novinec

Napisal/-a bronski1 Sr avg 04, 2010 8:11 pm

Ne ne delam samo so prijazni pa naredijo ,kot morajo niti ne delajo kot polži ampak se držijo obljubljene ure,

Uporabniški avatar
maxipin
Novinec

Napisal/-a maxipin Po okt 25, 2010 9:25 pm

bronski1 je napisal/-a:Še nekaj,da vidim ali mi kdo najde takega tu na spletu znamke pa je sonavok.

Zakaj bi ti mogli vsi vse iskati. Tvoj prijatelj je seveda: www.google.si

Pa ja daj se tudi sam malo pozanimaj, saj verjetno ni tako težko kajne?

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ To okt 26, 2010 12:39 am

kar se tiče AC kondor, vse pohvale. prvih 120.000km je bil moj avto tam servisiran.
res je, so dovolj majhni, da se da marsikaj zmenit in lepo se držijo ure.

kar se pa tiče zvočnikov.. namesto, da naročaš original j***a in jih daješ vgrajevat na uradni servis, ki ima zelo visoko urno postavko si raje kupi poštene zvočnike, katerem ti bodo z veseljem vgardili. mobilne garancije zaradi tega neboš zgubil..
zgoreli so pa zato, ker so namenjeni normalni uporabi, kar pa morda pri tebi ni tako.. predvidevam?
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov