DJ_MiheC je napisal/-a:Ker smo ravno pri tej temi bi vprašal, če bi mi znal kdo predlagati za kakšen aktivni woofer za avto? Sedaj sem imel obični woofer z ojačevalcem, a zaradi prostorske stiske iščem manjšega aktivnega... Nekaj sem gledal pioneer, ampak nimam izkušenj s tem.
DJ_MiheC je napisal/-a:Ker smo ravno pri tej temi bi vprašal, če bi mi znal kdo predlagati za kakšen aktivni woofer za avto? Sedaj sem imel obični woofer z ojačevalcem, a zaradi prostorske stiske iščem manjšega aktivnega... Nekaj sem gledal pioneer, ampak nimam izkušenj s tem.
Lado123 je napisal/-a:Imaš mogoče v mislih kaj podobnega: http://caraudioempire.com/Avtoakustika- ... pr-1105335
hribko je napisal/-a:DJ_MiheC je napisal/-a:Ker smo ravno pri tej temi bi vprašal, če bi mi znal kdo predlagati za kakšen aktivni woofer za avto? Sedaj sem imel obični woofer z ojačevalcem, a zaradi prostorske stiske iščem manjšega aktivnega... Nekaj sem gledal pioneer, ampak nimam izkušenj s tem.
zakaj pa nebi prostorne stiske rešil tako kot sem jo jaz
pač to je samo predlog
viewtopic.php?f=17&t=84300
BraaZ je napisal/-a:DJ_MiheC je napisal/-a:Ker smo ravno pri tej temi bi vprašal, če bi mi znal kdo predlagati za kakšen aktivni woofer za avto? Sedaj sem imel obični woofer z ojačevalcem, a zaradi prostorske stiske iščem manjšega aktivnega... Nekaj sem gledal pioneer, ampak nimam izkušenj s tem.
Aktivni sub je po mojem mnenju veliko metanje denarja v smeti, ker enostavno zadeva igra zelo slabo (po mojem mnenje). Da se sub dati v prostor za rezervno kolo ali pa tudi v bok v prtljažniku in ne zavzame veliko prostora =)
DJ_MiheC je napisal/-a:BraaZ je napisal/-a:DJ_MiheC je napisal/-a:Ker smo ravno pri tej temi bi vprašal, če bi mi znal kdo predlagati za kakšen aktivni woofer za avto? Sedaj sem imel obični woofer z ojačevalcem, a zaradi prostorske stiske iščem manjšega aktivnega... Nekaj sem gledal pioneer, ampak nimam izkušenj s tem.
Aktivni sub je po mojem mnenju veliko metanje denarja v smeti, ker enostavno zadeva igra zelo slabo (po mojem mnenje). Da se sub dati v prostor za rezervno kolo ali pa tudi v bok v prtljažniku in ne zavzame veliko prostora =)
Kam npr. v bok?
BraaZ je napisal/-a:DJ_MiheC je napisal/-a:BraaZ je napisal/-a:DJ_MiheC je napisal/-a:Ker smo ravno pri tej temi bi vprašal, če bi mi znal kdo predlagati za kakšen aktivni woofer za avto? Sedaj sem imel obični woofer z ojačevalcem, a zaradi prostorske stiske iščem manjšega aktivnega... Nekaj sem gledal pioneer, ampak nimam izkušenj s tem.
Kam npr. v bok?
Prtljažni prostor v bok. Zgubiš zelo malo prostora in tudi pozicija ni slaba. V kakšen avto bi se pa to dajalo, če ni skrivnost ?
Lp Miha
Lado123 je napisal/-a:Aja, še tole, če bi kdo vedel mogoče, a bi bilo 1500W oz. 500W RMS-ja preveč za moj avto? Pač nočem ga uničiti s pretiranimi vibracijami...
DJ_MiheC je napisal/-a:hribko je napisal/-a:DJ_MiheC je napisal/-a:Ker smo ravno pri tej temi bi vprašal, če bi mi znal kdo predlagati za kakšen aktivni woofer za avto? Sedaj sem imel obični woofer z ojačevalcem, a zaradi prostorske stiske iščem manjšega aktivnega... Nekaj sem gledal pioneer, ampak nimam izkušenj s tem.
zakaj pa nebi prostorne stiske rešil tako kot sem jo jaz
pač to je samo predlog
viewtopic.php?f=17&t=84300
Tudi dobra zamisel, ampak hočem nekaj, kar bom lahk ob prodaji avtomobila (nekoč), zadevo enostavno odklopil in ne bo vidnih posledic...
Drugače pa zelo izvirna rešitev!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost