Klobasa je napisal/-a:Strokovnjak za avtoakustiko mi je nekoč razlagal da so za avto kjer ni ojačevalca najbolj primerni Hertz, ker imajo v povprečju največjo občutljivost.
Če imaš pa ojačevalec pa ni pomembno
~toMmy~ je napisal/-a:Klobasa je napisal/-a:Strokovnjak za avtoakustiko mi je nekoč razlagal da so za avto kjer ni ojačevalca najbolj primerni Hertz, ker imajo v povprečju največjo občutljivost.
Če imaš pa ojačevalec pa ni pomembno
Saj zaradi tega sva mu predlagala nekaj z večjo občutljivostjo, ni pa Hertz edini, vse lepo piše v podatkih.
mropc je napisal/-a:hertz? jah jst nebi reku da so supr. visokotonec tečn, mid bol žalost kot kaj drugega. da ne govorim o kakovosti izdelave( to da se ti membrana odlima ni ravno kakovost !?!)
S.LINE : iz zvočnikov brez ojačevalca boš ti slišal ozeroma čutil 30hz? ah ja. spusti se na realna tla
toniplecnik je napisal/-a:Kam pa je najbolj it montirat zvočnike? V bistvu me zanima če obstaja kakšna trgovina kjer jih prodajajo pa da bi jih lahko še slišu prej. Sej v nekterih trgovinah majo to opcijo, ampak je izbira zvočnikov tko slaba, da mi praktično nč ne nuca.
V mislih mam kakšno bolj specializirano trgovino z avtoakustiko, kjer bi imel mal več materiala za poslušat?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov