Pozdravljeni
torej da obrazložim zadevo. Avtomobilizem.com je avtomobilistični forum, katerega vizija je razširjati vedo o samem avtomobilizmu, združevanje istih interesov, spoznavanju ljudi podobnega hobija, tut podrazno pa to ni plac, kjer branjevke prodajajo stvari. Za take stvari je pač določeno da jih oglašujete na samem portalu
www.avtomobilizem.com.
Na take stvari groznje in podobno nisem občutljiv.. sem jih mel že preveč. Ne reaigiram na to.
Kot pa je ze nekdo zgoraj napisal.. sem človek, ki dela cele dneve in vsega pac ne morem sledit. Ne bom pa nič jezen če mi sami uporabniki kdaj pa kdaj pustijo sporocilo kaj se jim ne zdi prav, pa bom probal narediti tako da bo za vse prav.
Jest imam pod sabo vrjetno kr enega vecjih evropskih forumov kar se tiče avtoakustike, in kot administrator si nebi mogel želeti bolših moderatorjev kot jih imam na
www.avtoakustika.com. Red mora biti pa tudi če je slab!
Sicer ce bom ugotovil, da res ne morem vsemu sledit na avtomobilizmu tako kot treba, si bom našel dostojnega namestnika, ki bo znal stvari obvladat, tako da ne pride do kaosa.
Rjuhar kar se pa tebe tiče pa ne bom zgubljal besed... Dokler ne govorimo o dolocenih znamkah sva res na isti valovni dolzini.. vendar pac ne prenesem takega hudega favoriziranja ene znamke predvsem pa ponujanje.... zgolj zaradi tega ker so tudi druge dobre. Ce pa je Blapunkt tak zakon (dalec od tega da bi bil slab) predvidevam tudi da ima velik trzni delez v sloveniji, in si lahko privosci marketinško potezo in oglašuje tako na avtomobilizmu in avtoakustiki. Ker vem da imas poznanstva visoko.. naredi kaj na tem! :P
torej.. spyder pa se ena stvar ki me je odlocno zmotila.... imas danes 4 objave.. in ena od teh (ce ne celo prva) je bila oglas.... temu
TA FORUM PAČ NI NAMENJEN!
lp, zazo