Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

olimobile?????

Napisal/-a seat So maj 30, 2009 7:26 pm

Fantje uporabu sem iskanje pa mi ni dalo rezultatov zanima me pa en prodajalec in sicer OIMOBILE iz gomilskega
http://www.olimobile.com/
ali ima kdo z njim kakšne izkušnje
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

BOKI81
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a BOKI81 So maj 30, 2009 7:30 pm

Meni je pripelu kombija iz Nemčije...drugače kr uredu možakar tak prijezen, ...z komibijem nisem imel nekih težav, laufa u redu.....dela pa kot vsi "uvozniki" verjetno...kupi avto, malo prevrti kilometre nazaj, ga spuca, mal zrihta in prodaja pod sloganom "oh in sploh najboljši:))))"....JE pa možakarju ime Oliver, kokr sm reku zlo prijazen pa fejst možakar.
Lp

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So maj 30, 2009 7:35 pm

Aha ker se zanimam za en nakup pri njem.Sicer upam,da mi bo prisotnost serviserja dala malo prednosti,ker ima ta model v malem prstu.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

BOKI81
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a BOKI81 So maj 30, 2009 7:45 pm

Uglavnem vem da ponuja neke garancije kao da on garantira3 mesece la tko neki. Nevem zdej točno k je že 3 leta kar je men kombija prpelu. No kakor kol velik sreče pri nakupu
;)
lp

psak
Nov uporabnik

Re: olimobile?????

Napisal/-a psak So jan 24, 2015 2:51 pm

grem gledat en auto h njemu drugi teden.
Ima še kdko kakšne izkušnje z njimi?

lp

Uporabniški avatar
NoF3ar
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a NoF3ar So jan 24, 2015 5:58 pm

Na zadnje, ko sem jaz gledal kombija pri njemu je bil zbit iz 350.000 na 160.000km. Po parih mesecih, ko se ni prodal je bil že na 120.000km tako, da jaz bi se ga izognil. Zna pa lepo tvezit zgodbice, dokler avto nepove resnice :lol:

psak
Nov uporabnik

Napisal/-a psak Ne jan 25, 2015 8:32 am

Hvala za koristen podaten :bow , ne grem gledat :D

Uporabniški avatar
zgagaxxl
Novinec

Kraj: Na sončni strani Alp

Napisal/-a zgagaxxl Po jan 26, 2015 8:39 am

Pred leti sem pri njem gledal toyoto Avensis. Opreme ni-da-ni. 3 leta star avto in 66.000km. Prodajal ga je kot 2.0, v resnici je bil 2.2 motor. Uvozil ga je za 6.900€ (potrdilo o plačilu DMV), prodajal pa ga je za 14.500€. Ker so bile slabe gume je montiral neke kitajske (sicer nove) katere pa niso po homologaciji. Na servisu so mi dali informacijo po VIN številki, da je bil avto na 60.000 servisu, ko je bil star 6 mesecev!!! Torej je v naslednjih 2 in 1/2 leta naredil samo 6.000km?! :nae

Preveč stvari mi ni šlo skupaj in sem naredil obvoz. Čez 3 mesece sem videl isti avto, ki se je prodajal na avto.net. Očitno je bilo z vozilom nekaj konkretno narobe, da se ga je novi lastnik želel tako hitro znebiti. :evil:

Ne rečem, da je pri vseh njegovih avtih tako, je pa potrebno dobro preverit zgodovino vozila preden se boš odločil. :roll:
*** Hoy do I print my voice mail? ***

Hunter87
Nov uporabnik

Napisal/-a Hunter87 Po apr 06, 2015 2:07 pm

Men je pripeljal iz Nemčije avto kot sem ga želel, naredil je "predračun" obrazložil kakšni in koliko bo stroškov in na koncu je bilo vse tako kot je obljubil. Z avtom sem zadovoljen in nimam slabe besede za njega, lahko ga samo pohvalim!!

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Po apr 06, 2015 5:39 pm

Saj dovoliš, da zaradi preteklih slabih izkušenj (v 100% primerih se je tak "hvalospeven" prvi post izkazal kot samohvala oz prepovedana promocija) dvomimo v vsako besedo vsaj dotlej, dokler se ne boš z ostalimi posti dokazal kot resen in korekten uporabnik?

Hunter87
Nov uporabnik

Napisal/-a Hunter87 Če apr 09, 2015 9:16 pm

To da bi zaradi verodostojnosti mene in mojega imena in pa dotičnega trgovca, moral na forumu napisati 1000 različnih postov, da bi mi verjeli ti lahko povem, da ne boš dočakal, pa si lahko še 500 let na tem svetu.

Sam sem le povedal svoje mnenje, to pa je tudi vse. Nobenega ne prepričujem in ne silim v ničesar, povedal sem samo svoje izkušnje ki jih imam z olimobile in te so pač pozitivne.
Verjamem, da ima vsak svoje želje in svoja merila in vsi pač nismo vedno z vsem zadovoljni. Je pa pri nakupu rabljenega avta treba imeti tudi nekaj sreče, pač vsak tak nakup je nek riziko. Če bi bili vsi isti bi vsi vozili isto znamko avtov in vsi bi jih kupovali v isti trgovini.

Aja, pa še nekaj, res pa je, da je meni pripeljal avto ki sem ga sam izbral v Nemčiji, avta nisem kupil iz njegove zaloge. Tako da pohvalil sem njegovo delo glede papirologije in prevoza avta iz nemčije in pa glede cen storitev. Kvalitete avtov iz zaloge pa ne morem komentirat, ker jih ne poznam.

Uporabniški avatar
shalej
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a shalej Po apr 13, 2015 8:21 am

Jaz sem pri njemu vzel Transporterja T5, ki ga je imel na zalogi. Ohranjen ful glede na starost, kilometri so štimal, za enkrat nobenih problemov v cca 10 mesecih odkar ga imam. Avto je bil od 1. lastnika in kupljen v SLO. Glede garancije je pa tako... v drobnem tisku piše, da mora bit avto servisiran na pooblaščenem servisu, da ti prizna garancijo če je kaj narobe.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov