Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

ernest1g
Nov uporabnik

Kako ocenit vozilo. če si laik in nobenega ne poznaš?

Napisal/-a ernest1g Po apr 14, 2008 10:50 am

zakaj ste mi zaklenili temo in rekli naj nadalujem v temi, ki nima nobene veze s to? :)
Zanima me nasplošno glede kupovanja vozila, če si laik. Nima nobene veze z audi a4 tdi, ..., tudi ča bi kupoval drugo vozilo. Verjetno bo ta informacija še komu prav prišla, zato je prav da je iz naslova razvidno o čem je tema.

Torej kaj storiti če si nepoznavalec, da te ne prenesejo okoli? Kje dobiti koga, ki bi za nek dogovorjen znesek ocenil vozilo? Je najboljša varianta res da pokličeš naključnega mehanika in se s prodajalcem dogovoriš, da se pred sklenitvijo pogodbe zapeljete do njega?

P.S.: Ker je tista tema zakljenjena je ne morem niti izbrisati. Prosim, da pustite to ali tisto temo, ker res nima nobene veze z linkom, za katerega ste rekli naj na njem nadalujem temo.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: Kako ocenit vozilo. če si laik in nobenega ne poznaš?

Napisal/-a MacTron Po apr 14, 2008 11:08 am

ernest1g je napisal/-a:zakaj ste mi zaklenili temo in rekli naj nadalujem v temi, ki nima nobene veze s to? :)
Zanima me nasplošno glede kupovanja vozila, če si laik. Nima nobene veze z audi a4 tdi, ...,

cakaj cakaj... sedaj si pa poglej svoj citat iz druge zaklenjene teme

Imam pa en problem. Kopujem Audi a4 2001/2002 ali 2002/2002. Po vsej
verjetnosti 1.9 TDI. Je pa problem, ker sem čisti laik kar se tega tiče.
Pa tudi ne poznam nobenega, ki bi se spoznal na to. Kaj bi v taki situaciji priporočali?...

in to nima veze s tvojim nakupom enakega modela, enakih specifik itd... :idea:
prevec tem se na ta nacin odpre in nakoncu postane nepregledno ti imas pa v
2 temah kregarijo :!:
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO Po apr 14, 2008 12:07 pm

MacTron :bow :bow svaka ti čast...vse najdeš :twisted:

Uporabniški avatar
TDI freak
Novinec

Kraj: okolica Celja

Napisal/-a TDI freak Po apr 14, 2008 1:01 pm

Povej od kod si mogoče ti pa lahko pomagam.

ernest1g
Nov uporabnik

Napisal/-a ernest1g Po apr 14, 2008 2:18 pm

sem iz Novega mesta. Vendar imam na ogledu avto, ki je ravno iz tvojega konca. Se ti konkretno spoznaš na ta posel ali poznaš koga?

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Po apr 14, 2008 5:12 pm

ernest1g je napisal/-a:sem iz Novega mesta. Vendar imam na ogledu avto, ki je ravno iz tvojega konca. Se ti konkretno spoznaš na ta posel ali poznaš koga?

Super pa prav iz Cela a pa glih tam je največ prevar kaj nimaš kakega online časopisa??? Smo mi kupovali Punto letnik 2001 pa je tipo že denar poštev pa ni videl , da nima Airbagov :shock: sem pač pogledal v enega drugega kako mora tam okol bit :idea: Drgač, da te okol ne prenesejo kupuj non brand znamke in po normal ceni.
Npr. Fiat, Ford, Daewoo, Citroen , Dacia tle ni staha , da te okol prinesejo ni extra zaslužka.

plavko61
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a plavko61 Ne apr 20, 2008 9:22 am

Mislim da je pregled stanja vozila pri AMZS tudi varianta, ko to omeniš in dvig avtomobila kar odložijo GSM . :twisted:
Pomemben faktor je tudi kako star avto kupuješ, predvsem avtomobili ob izteku garancije so ponavadi gnili.

Priporočal bi ti kak 6 let star avto z 120 000 km in pregled na AMZS.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov