Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Portos
Nov uporabnik

Nakup Subaru Legacy Wagon letnik 1993-1995

Napisal/-a Portos So apr 05, 2008 12:16 am

Če lahko kdo da mnenje in iskušnje za ta model. Cene in dobavljivost delov, cene servisov, kaj se lahko pričakuje pri Legasyu ta letnik, kaj je treba pogledat preden se kupi. Zanima me če je bolše it v tujino po njega recimo nemčija avstrija? Na avto.netu se mi zdijo mal precenjeni in recimo na strani www.mobile.de so tud za polovico cenejši. Hvala za odgovor.
nekje primerov iz avto.neta:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1900644#
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1949006

M
Stalni uporabnik

Napisal/-a M Ne apr 06, 2008 11:35 am

Osebno dvomim, da tole izpolnjuje vse kriterije za homologacijo, ne vem, če boš lahko uvažal.

Drugače pa: jurjasedemsto za 14 let star avto brez klime?

:roll:

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk Ne apr 06, 2008 1:24 pm

Super avto, edino ko začnejo gnit, ti zgnije pol avta v enem letu, če ne saniraš takoj ;)
LP
Martin

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Ne apr 06, 2008 8:00 pm

martk je napisal/-a:Super avto, edino ko začnejo gnit, ti zgnije pol avta v enem letu, če ne saniraš takoj ;)
LP
Martin

Samo nalaganje. Moj subaru je stal 3 leta na travi, preden sem ga kupil, pa ni zgnilo pol avta.

Avto se splača vzet, ga poštimat in ti bo še dolgo služil, ko bodo vse honde, golfi in audiji pocrkal, se bo subaru še vedno vozil..
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk Ne apr 06, 2008 8:09 pm

nebivedu je napisal/-a:
martk je napisal/-a:Super avto, edino ko začnejo gnit, ti zgnije pol avta v enem letu, če ne saniraš takoj ;)
LP
Martin

Samo nalaganje. Moj subaru je stal 3 leta na travi, preden sem ga kupil, pa ni zgnilo pol avta.

Avto se splača vzet, ga poštimat in ti bo še dolgo služil, ko bodo vse honde, golfi in audiji pocrkal, se bo subaru še vedno vozil..

Lej, kar sem videl, sem videl. Kolegu je dobesedno razpadel sprednji konec :? Toliko o nakladanju. Je treba sproti poštimat, pa ni problemov. Če je pa tebi 3 leta zdržal na vrtu, je moral pa biti prekleto dobro ohranjen pleh, da se ni začelo zares. Ostalo lahko pa samo pohvalim.
EDIT: katerega leta je tvoj čakal boljših časov? Navsezadnje ima avto 14-15 let, pa ni narejen iz RF

Portos
Nov uporabnik

Napisal/-a Portos Ne apr 06, 2008 8:38 pm

Supr, hvala za odgovore in nasvete, razmišlal sm še o volvotu 850 karavan, ampak se bol nagibam k subaruju! Mal je sicer preveč 1700evr za tak avto, zato ga planiram uvozit iz nemčije kjer so za 50% cenješi. Upam da mi bo služu par let ko da zrihtam!lep pozdrav

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GorazdO Ne apr 06, 2008 8:42 pm

Da ne bo jok in stok - bodi pozoren na EURO2 normo!
Drugače bodo težave pri uvozu.

EURO 2 je izpoljevala večina Legacyjev od letnika 1996 naprej
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po apr 07, 2008 6:37 am

martk je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:
LP
Martin

Lej, kar sem videl, sem videl. Kolegu je dobesedno razpadel sprednji konec :? Toliko o nakladanju. Je treba sproti poštimat, pa ni problemov. Če je pa tebi 3 leta zdržal na vrtu, je moral pa biti prekleto dobro ohranjen pleh, da se ni začelo zares. Ostalo lahko pa samo pohvalim.
EDIT: katerega leta je tvoj čakal boljših časov? Navsezadnje ima avto 14-15 let, pa ni narejen iz RF

Pol je bil pa avto razbit in slabo popravljen.

Večinoma subaruji gnijejo zaradi soli, ker so to avtomobili, ki so ogromno na cesti in tudi na slabše ohranjenih cestah (ponavadi se jih kupi zato) Zato potem pride do tega da blatniki bolj cvetijo kot pri ostalih znamkah. Če voziš subaruja enako kot eno škodo ne bo nič bolj gnil kot ena škoda.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po apr 07, 2008 6:39 am

Portos je napisal/-a:Supr, hvala za odgovore in nasvete, razmišlal sm še o volvotu 850 karavan, ampak se bol nagibam k subaruju! Mal je sicer preveč 1700evr za tak avto, zato ga planiram uvozit iz nemčije kjer so za 50% cenješi. Upam da mi bo služu par let ko da zrihtam!lep pozdrav

Računaj še kak servis zraven, pa prevoz in vse na meji - avto te bo prišel ravno tok kot če bi ga tukaj kupil. In tisti srebrni na tvojem linku za 1200 evrov je za moje pojme zelo poceni in dober avto.

Portos
Nov uporabnik

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GorazdO Po apr 21, 2008 2:20 am

težko rečt; bi blo za it pogledat....
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov