martk je napisal/-a:Super avto, edino ko začnejo gnit, ti zgnije pol avta v enem letu, če ne saniraš takoj
LP
Martin
nebivedu je napisal/-a:martk je napisal/-a:Super avto, edino ko začnejo gnit, ti zgnije pol avta v enem letu, če ne saniraš takoj
LP
Martin
Samo nalaganje. Moj subaru je stal 3 leta na travi, preden sem ga kupil, pa ni zgnilo pol avta.
Avto se splača vzet, ga poštimat in ti bo še dolgo služil, ko bodo vse honde, golfi in audiji pocrkal, se bo subaru še vedno vozil..
martk je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:martk je napisal/-a:Super avto, edino ko začnejo gnit, ti zgnije pol avta v enem letu, če ne saniraš takoj
LP
Martin
Samo nalaganje. Moj subaru je stal 3 leta na travi, preden sem ga kupil, pa ni zgnilo pol avta.
Avto se splača vzet, ga poštimat in ti bo še dolgo služil, ko bodo vse honde, golfi in audiji pocrkal, se bo subaru še vedno vozil..
Lej, kar sem videl, sem videl. Kolegu je dobesedno razpadel sprednji konecToliko o nakladanju. Je treba sproti poštimat, pa ni problemov. Če je pa tebi 3 leta zdržal na vrtu, je moral pa biti prekleto dobro ohranjen pleh, da se ni začelo zares. Ostalo lahko pa samo pohvalim.
EDIT: katerega leta je tvoj čakal boljših časov? Navsezadnje ima avto 14-15 let, pa ni narejen iz RF
Portos je napisal/-a:Supr, hvala za odgovore in nasvete, razmišlal sm še o volvotu 850 karavan, ampak se bol nagibam k subaruju! Mal je sicer preveč 1700evr za tak avto, zato ga planiram uvozit iz nemčije kjer so za 50% cenješi. Upam da mi bo služu par let ko da zrihtam!lep pozdrav
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov