hribko je napisal/-a:a si pomislil na peugeot 306?
pri audiju je pa motor 1.6 preslab in boš imel zaradi teže tega avta kr veliko porabo!
če je redno servisiran,taki kilometri še niso panika!
LP
habermas je napisal/-a:Kupujem prvi avto. Budžet je 2500 evrov. Pogoj so minimalni stroški vzdrževanja.
Avto v osnovi potrebujem za vožnjo v službo oddaljeno cca 3 km, in občasne relacije Nm-Lj, ter parkrat letno na dopust.
Gledal sem mestne avtomobile: Polo, Clio, morda kakšno Xsaro.
Nekoliko nad tem rangom so tudi starejši modeli Golf 3,4, Audi A4 (cca 3000€), ki na prvi pogled ponujajo bistveno več. Jasno mi je tudi, da več porabijo.
Zdaj me pa zanimajo vaše izkušnje s porabo in stroški teh modelov, koliko se zadeve kvarijo in kakšno različico vzet.
Ne vem zakaj sem se zapičil v Audija A4 - 1.6 - ampak ko se vsedem v ta avto in ga primerjam s Cliotom iste cene je to čist drug svet. Zanima me tudi kaj se dogaja takemu avtu pri 150.000+ kilometrih?
lp
Ivan36 je napisal/-a:habermas je napisal/-a:Kupujem prvi avto. Budžet je 2500 evrov. Pogoj so minimalni stroški vzdrževanja.
Avto v osnovi potrebujem za vožnjo v službo oddaljeno cca 3 km, in občasne relacije Nm-Lj, ter parkrat letno na dopust.
Gledal sem mestne avtomobile: Polo, Clio, morda kakšno Xsaro.
Nekoliko nad tem rangom so tudi starejši modeli Golf 3,4, Audi A4 (cca 3000€), ki na prvi pogled ponujajo bistveno več. Jasno mi je tudi, da več porabijo.
Zdaj me pa zanimajo vaše izkušnje s porabo in stroški teh modelov, koliko se zadeve kvarijo in kakšno različico vzet.
Ne vem zakaj sem se zapičil v Audija A4 - 1.6 - ampak ko se vsedem v ta avto in ga primerjam s Cliotom iste cene je to čist drug svet. Zanima me tudi kaj se dogaja takemu avtu pri 150.000+ kilometrih?
lp
Vidim, da si Brand funboy za to kupi A4 in podobne trendi brand zadeve a najlepše ter udobno in brez izrednih stoškov je pa glih Citroen Xsara letnik 98/99 samo ne 1.4 motor mus 1.6 ali še raje 1.8i 16v in obvezna klima in elektro paket in 5vrat
Za tak drobiž A4 letnik 95 in samo kao 150tkm utopija ali fatamorgana pa še brez klime a ja nič poskusi saj se ga hitro rešiš pol.
Ivan36 je napisal/-a:Ok pol pa sorčija ta 1.6i pije ene 8l tista 16v 1.8i pa 7,8 l sam so res dobre probaj enkrat Citroena pol pa še ostale , ki si jih naštel boš videl, da imam prav mora pa vsak avto bit vsaj od 2 lastnika najboljše pa če je od 1 lastnika saj ga je tudi tu lahko vozilo več v družini in vsak po svoje sedaj pa pomisli, da si ti en 3 lastnik recimo A4 letnik 96 npr. http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2020019 280.000km kolk je tu bilo različnih načinov vožnje???
Ja glede km manj je več če že pol pred 80.000 pač ali po glavnem servisu okol 125/130.000km imaš pol ene 15.000 km mir tak imajo intervale, so pa srednje mehki tile avti bolj od P206
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov