Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a vuko87 Ne apr 06, 2008 6:27 pm

Lej tko bom reku ....gre oseba v kafic....je tm recmo tri ure, se usede v avto in prva do blokade, druga blokada, itd..... mislim da nobenmu motorju to ne pase. Nevem pejt ga pogledat , prever kok lastnikov je avto zamenju, grem stavt da ni drugi lastnik tisti k ga prodaja...

lp

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Po apr 07, 2008 7:54 am

avto zgleda vredu, mogoče mal preveč poštiman...

drugači pa... tak motor imasta dva moja prijatelja, sicer v passatu in a6, pa nimata nobenih problemov... porabo pa masta okol 12....

PS: teh motorjev ni treba "terat" nevem kam v obrate, ker imajo zadosti navora že v nizkih ;)
Slika

grega88
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a grega88 Pe apr 11, 2008 6:14 pm

Zdravo družba!
Ta avto je biu od mojga kolega, ki pa ga ni šparal je biu pa dost pikantn tko da je bil dobr vzdrževan.Pol ga je prodol zdej pa ne vem.Mislim da je bil zbit, ker tut vidm da ima nove lapme (prej je imel original xenon lečo).aja mislm pa da je te avto iz črnuč a ne? drugač pa sam avto je bomba. Js ga cenim 4500-5000€ (MOJE MNJENJE)!
višje,močneje,hitreje

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Po apr 14, 2008 4:45 pm

Že 1.8T ima čisto dovolj konjenice, nevem zakaj siliti v čisto eksotične vode in futrati zavarovalnice in Petrole ... Sicer pa kakor komu paše, popolnoma spoštujem druga mnenja in želje.

sinesport
Nov uporabnik

Napisal/-a sinesport Po apr 14, 2008 5:19 pm

ja avto gre ne vse4 pa to zvok od vrja ku je filtr sm reze.malo novejsa masina je od trojke pa se olje pije al kaj, to ni glih vredu ne
AL SM JACK. MURN MOJ RALY SOVOZNIK

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Kraj: Ried im Innkreis

Napisal/-a AudiFreak Po apr 14, 2008 5:32 pm

sinesport je napisal/-a:ja avto gre ne vse4 pa to zvok od vrja ku je filtr sm reze.malo novejsa masina je od trojke pa se olje pije al kaj, to ni glih vredu ne

Po 5 minutah še vedno ne razumem stavka čist. Mater sem glup. :roll:
Nimam privilegijev za branje tega foruma, ampak vseeno berem.

Uporabniški avatar
gago
Novinec

Kraj: Krajn

Napisal/-a gago Po apr 14, 2008 5:57 pm

AudiFreak je napisal/-a:
sinesport je napisal/-a:ja avto gre ne vse4 pa to zvok od vrja ku je filtr sm reze.malo novejsa masina je od trojke pa se olje pije al kaj, to ni glih vredu ne

katero šolo morš narest da to zastopiš?
The greatest trick devil ever pulled was to convince people that he doesn't exsist.

maks333
Nov uporabnik

Napisal/-a maks333 Po apr 14, 2008 6:01 pm

gago je napisal/-a:
AudiFreak je napisal/-a:

katero šolo morš narest da to zastopiš?

KMETJE ne znajo pisat...kaj češ...povsod jih je dost;) :?

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po apr 14, 2008 6:06 pm

off:
maks333: ne zali doloceno skupino ljudi kateri pridno delajo na njivah/poljih/travnikih itd
clovek se je prisel zaj... sem in to ni tolerirano po celotnem forumu zato imamo - zabavni koticek
sej ne bo vec dolgo tu... dobil je 3 opozorila in se vedno dela "spitir" in to direktno moti
tudi skupnost a.com s tem pa se poslednicno se delajo OFF topici itd
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

maks333
Nov uporabnik

Napisal/-a maks333 Po apr 14, 2008 6:44 pm

MacTron je napisal/-a:off:
maks333: ne zali doloceno skupino ljudi kateri pridno delajo na njivah/poljih/travnikih itd
clovek se je prisel zaj... sem in to ni tolerirano po celotnem forumu zato imamo - zabavni koticek
sej ne bo vec dolgo tu... dobil je 3 opozorila in se vedno dela "spitir" in to direktno moti
tudi skupnost a.com s tem pa se poslednicno se delajo OFF topici itd

si meni dal tudi opozorilo... :roll:

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 To apr 29, 2008 1:16 pm

Doc_ je napisal/-a:avto zgleda vredu, mogoče mal preveč poštiman...

drugači pa... tak motor imasta dva moja prijatelja, sicer v passatu in a6, pa nimata nobenih problemov... porabo pa masta okol 12....

PS: teh motorjev ni treba "terat" nevem kam v obrate, ker imajo zadosti navora že v nizkih ;)

ja sam moje mnenje ne morš glih hladnega motorja terat naj pride na delovno temparaturo pa pol pogasu brez problemov lp :D

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban To apr 29, 2008 1:49 pm

Kojot je napisal/-a: Tle v novem mestu ga ima ne tip l ima zelo znan lokal v mestu pravi da nima nobenih težav sam poraba je odvisna od načina vožnje LP.pozdrav

Sej ta ne more met težav če je stalno parkiran na parkingu pred lokalom. :har Se sploh kam pelje razen do doma?

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Sr apr 30, 2008 8:08 pm

roberto-82 je napisal/-a:
Doc_ je napisal/-a:avto zgleda vredu, mogoče mal preveč poštiman...

ja sam moje mnenje ne morš glih hladnega motorja terat naj pride na delovno temparaturo pa pol pogasu brez problemov lp :D

kdo je omenil teranje na hladno :?: :roll:
Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov