AudiFreak je napisal/-a:sinesport je napisal/-a:ja avto gre ne vse4 pa to zvok od vrja ku je filtr sm reze.malo novejsa masina je od trojke pa se olje pije al kaj, to ni glih vredu ne
Po 5 minutah še vedno ne razumem stavka čist. Mater sem glup.
gago je napisal/-a:AudiFreak je napisal/-a:sinesport je napisal/-a:ja avto gre ne vse4 pa to zvok od vrja ku je filtr sm reze.malo novejsa masina je od trojke pa se olje pije al kaj, to ni glih vredu ne
Po 5 minutah še vedno ne razumem stavka čist. Mater sem glup.
katero šolo morš narest da to zastopiš?
MacTron je napisal/-a:off:
maks333: ne zali doloceno skupino ljudi kateri pridno delajo na njivah/poljih/travnikih itd
clovek se je prisel zaj... sem in to ni tolerirano po celotnem forumu zato imamo - zabavni koticek
sej ne bo vec dolgo tu... dobil je 3 opozorila in se vedno dela "spitir" in to direktno moti
tudi skupnost a.com s tem pa se poslednicno se delajo OFF topici itd
Doc_ je napisal/-a:avto zgleda vredu, mogoče mal preveč poštiman...
drugači pa... tak motor imasta dva moja prijatelja, sicer v passatu in a6, pa nimata nobenih problemov... porabo pa masta okol 12....
PS: teh motorjev ni treba "terat" nevem kam v obrate, ker imajo zadosti navora že v nizkih
roberto-82 je napisal/-a:Doc_ je napisal/-a:avto zgleda vredu, mogoče mal preveč poštiman...
drugači pa... tak motor imasta dva moja prijatelja, sicer v passatu in a6, pa nimata nobenih problemov... porabo pa masta okol 12....
PS: teh motorjev ni treba "terat" nevem kam v obrate, ker imajo zadosti navora že v nizkih
ja sam moje mnenje ne morš glih hladnega motorja terat naj pride na delovno temparaturo pa pol pogasu brez problemov lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov