Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

awb
Nov uporabnik

nov avtomobil

Napisal/-a awb To apr 29, 2008 9:45 pm

Že dalj časa kupujem nov/rabljen avtomobil, ampak nekak mi zaenkrat še ni uspel dobiti pravega... pa me sedaj zanima, a obstajajo trenutno kšne akcije... na nakup novega vozila in sicer polovica zdaj, ostala polovica pa cez 1 leto brez obresti? sploh obstaja kj tazga? al so vedno obrest zravn? :=

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko To apr 29, 2008 9:49 pm

citroen ima zdaj akcijo,pa če se nemotim jo ima opel do 5.5
ponavadi če si vzel pol zdaj,pov pa pol,je bilo brez obresti

Uporabniški avatar
Kael
Uporabnik

Kraj: Slovenia / Stajerska

Re: nov avtomobil

Napisal/-a Kael Sr apr 30, 2008 10:42 am

awb je napisal/-a:Že dalj časa kupujem nov/rabljen avtomobil, ampak nekak mi zaenkrat še ni uspel dobiti pravega... pa me sedaj zanima, a obstajajo trenutno kšne akcije... na nakup novega vozila in sicer polovica zdaj, ostala polovica pa cez 1 leto brez obresti? sploh obstaja kj tazga? al so vedno obrest zravn? :=

Pozdravljen, če pride v poštev kakeršenkoli Seatov model, lahko dobiš zasebni mobitel direktorice celjske Seatove avtohiše. Mislim da boš nad ponujenim zadovoljen.

Če te zanima,

javi.

Kael

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr apr 30, 2008 11:20 am

honda ima kar aktualne ponudbe glede tega malo preglej

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a gregga Sr apr 30, 2008 11:30 am

jap...tut js sm pri vecih prodajalcih sliso za akcije...kot so rekli, Opel ma ziher kaj, za Seata sem 100%.....dobis Ibizo / Cordobo ze za 10k€...z ogromno opreme !

awb
Nov uporabnik

Re: nov avtomobil

Napisal/-a awb Če maj 01, 2008 8:14 am

Kael je napisal/-a:
awb je napisal/-a:Že dalj časa kupujem nov/rabljen avtomobil, ampak nekak mi zaenkrat še ni uspel dobiti pravega... pa me sedaj zanima, a obstajajo trenutno kšne akcije... na nakup novega vozila in sicer polovica zdaj, ostala polovica pa cez 1 leto brez obresti? sploh obstaja kj tazga? al so vedno obrest zravn? :=

Pozdravljen, če pride v poštev kakeršenkoli Seatov model, lahko dobiš zasebni mobitel direktorice celjske Seatove avtohiše. Mislim da boš nad ponujenim zadovoljen.

Če te zanima,

javi.

Kael

zasebni mobitel??? ne štekam čist zdej jst :)

awb
Nov uporabnik

Napisal/-a awb Če maj 01, 2008 8:18 am

gregga je napisal/-a:jap...tut js sm pri vecih prodajalcih sliso za akcije...kot so rekli, Opel ma ziher kaj, za Seata sem 100%.....dobis Ibizo / Cordobo ze za 10k€...z ogromno opreme !

10k€ ? torej varianta 5k€ zdaj, ter 5k€ čez eno leto?!

sm mau čekiral po netu p ne najdem nč konrektnega...

awb
Nov uporabnik

Napisal/-a awb Če maj 01, 2008 10:22 am

50:50, sej to je potle tko d pol cene plačaš k kupiš, preostanek pa po enem letu? kaj to je potem neke vrste lizing al kako?!

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 Po maj 05, 2008 10:53 am

maš pa tudi na 1/3 zdej 1/3 čez eno leto in pa 1/3 čez 2 leti brez obresti po tv-ju sem gledo reklamo sam se ne spomnem točno za kero znamko se je šlo mislim da toyoto sam nism zihr lp
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov