Pa če kdo nasploh ve kaj o teh avtih, kako pa kaj servisi a so kaj kvarljivi-mislim če imajo kakšno hibo? ...a ma sploh turbino?

Hvala za odgovore! L.p. Dejan
RAPMAN je napisal/-a:ta avto se je na testu prevrnil... by the way ko je z hitrostjo iz polne leve zavil na polno desno ...![]()
se strinjam za moje pojme ni nič posebnega (kot da ni mercedes)
Strokovnjak je napisal/-a:Ko se vsedeš in vidiš plastic fantastic armaturo, te že vse mine.
deki988 je napisal/-a:Dazi je napisal/-a:.....vidim., da je tale GDO nalezljiv....kar se pa avta tiče je pa j**c....
O čem pa ti govoriš?![]()
Zakaj je avto j***a, bi blo fajn da bi kaksen razlog navedu-meni to nič ne pomeni da so "j***a"
Dazi je napisal/-a:deki988 je napisal/-a:Dazi je napisal/-a:.....vidim., da je tale GDO nalezljiv....kar se pa avta tiče je pa j**c....
Zakaj je avto j***a, bi blo fajn da bi kaksen razlog navedu-meni to nič ne pomeni da so "j***a"
Kdaj, pa kdaj ga vozim. Pa je malo boljši kot ta na sliki, pa mi je totalni krš. Nič placa, plastika na nivoju nižjega razreda, nikamor ne gre(sicer sem vozu bencinca).
Pač malo več pričakujem od mercedesa......edino kar ima mercedesevo je cena....
deki988 je napisal/-a:Dazi je napisal/-a:deki988 je napisal/-a:Dazi je napisal/-a:.....vidim., da je tale GDO nalezljiv....kar se pa avta tiče je pa j**c....
Kdaj, pa kdaj ga vozim. Pa je malo boljši kot ta na sliki, pa mi je totalni krš. Nič placa, plastika na nivoju nižjega razreda, nikamor ne gre(sicer sem vozu bencinca).
Pač malo več pričakujem od mercedesa......edino kar ima mercedesevo je cena....
KARL ABARTH je napisal/-a:Predvsem-v veliko primerih je bila pri tem avtomobilu (prva genracija) »napaka« na strani kupcev, ki so mislili, da bodo za ceno GOLF-a kupili razred E. Podobno razmišljanje se jih je »držalo« pri poglavju »vzdrževanje«. Govorit o razočaranju v takih primerih oz ob takem razmišljanju … naj vsak sam sodi. Zame je milo rečeno smešno.
Dalje glede nakupa oz. menjave ; moraš vedet, da imaš »nepremičnino« (beri:ni veliko kupcev za BMW 2,5 l bencin) - tako moraš razmišljat kot pravi pregovor » V sili še hudič muhe žre »
Osebno bi avto pregledal, dobrodošlo je če ima servisno knjigo, ni bil huje poškodovan oz nima drugih večjih napak - v primeru, da je vse OK bi avto zamenjal.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov