Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
deki988
Novinec

Kraj: N. Gorica

Ali pozna gdo tole A claso?

Napisal/-a deki988 To maj 13, 2008 2:40 pm

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2061846

Pa če kdo nasploh ve kaj o teh avtih, kako pa kaj servisi a so kaj kvarljivi-mislim če imajo kakšno hibo? ...a ma sploh turbino? :lol:

Hvala za odgovore! L.p. Dejan

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson To maj 13, 2008 3:18 pm

Vsekakor eden izmed manj posrečenih avtomobilov za moje pojme, če je pa teb všeč pa ok. :D

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To maj 13, 2008 3:34 pm

Ga je mel bratranec neki cajta (oz. je še zdj v njihovi familiji).

Drgač deli so kr precej dragi - za polavtomatika, ko se mu je pokvaril, je dal kr precejšnjo vsoto denarja (se mi zdi, da je dal tkrt cca. 300k SIT) za nekaj delov. Leti pa kr dobr tole. Je pa zvok res taprav traktorski :lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
deki988
Novinec

Napisal/-a deki988 To maj 13, 2008 3:43 pm

Meni niti malo ni ušeč pa majh je! Samo pač mi ga zamenja za mojega BMW-ja... Tko da bi tega lažje prodal... Upam da je dobra ideja?

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN To maj 13, 2008 5:21 pm

ta avto se je na testu prevrnil... by the way ko je z hitrostjo iz polne leve zavil na polno desno ... :roll:

se strinjam za moje pojme ni nič posebnega (kot da ni mercedes) :?
>>ZIDEK<<
Slika

Uporabniški avatar
deki988
Novinec

Napisal/-a deki988 To maj 13, 2008 5:44 pm

RAPMAN je napisal/-a:ta avto se je na testu prevrnil... by the way ko je z hitrostjo iz polne leve zavil na polno desno ... :roll:

se strinjam za moje pojme ni nič posebnega (kot da ni mercedes) :?

Ja res je sm ga šou danes probat pa ne zgleda ko mercedes... :)
Samo zelo slabo žlajfa a je to tko pr tem avtu da moras fajn stisnit al so ploščice na koncu oz. zav. diski?

Dazi
Novinec

Napisal/-a Dazi To maj 13, 2008 5:49 pm

.....vidim., da je tale GDO nalezljiv....kar se pa avta tiče je pa j**c....

Uporabniški avatar
deki988
Novinec

Napisal/-a deki988 To maj 13, 2008 5:56 pm

Dazi je napisal/-a:.....vidim., da je tale GDO nalezljiv....kar se pa avta tiče je pa j**c....

O čem pa ti govoriš? :lol:
Zakaj je avto j***a, bi blo fajn da bi kaksen razlog navedu-meni to nič ne pomeni da so "j***a" ;)

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak To maj 13, 2008 6:42 pm

Ko se vsedeš in vidiš plastic fantastic armaturo, te že vse mine.

Uporabniški avatar
deki988
Novinec

Napisal/-a deki988 To maj 13, 2008 6:51 pm

Strokovnjak je napisal/-a:Ko se vsedeš in vidiš plastic fantastic armaturo, te že vse mine.

Ja to je pa res, bratranc je bil z mano pa mislim da je visok okrog 193 cm, pa je mal drsal z glavo ob strop, lahko da tud sedez ni bil nastiman ampak vseeno... :roll:
Meni niti malo ni vsec, vsaj malenkost da bi bil vecji-kofeno je kot pri yugotu... :lol:
Ampak kot pravim diesla bom lažje prodal kot pa 2.5 benzinca... ;)
Bom videl kako bo vse skupaj, uglavnem bom poročal.
Aja če poznaste koga da bi menjal kaksnega Dielsla npr. Golfa IV (pa seveda ne lih SDI-ja :lol: ) za bmw 523i (je gor na netu, če bo kaksen interesent pa mu itak posljem naslov...) naj mi prosim sporoči... ;)

L.p. Dejan

Dazi
Novinec

Napisal/-a Dazi To maj 13, 2008 8:16 pm

deki988 je napisal/-a:
Dazi je napisal/-a:.....vidim., da je tale GDO nalezljiv....kar se pa avta tiče je pa j**c....

Zakaj je avto j***a, bi blo fajn da bi kaksen razlog navedu-meni to nič ne pomeni da so "j***a" ;)

Kdaj, pa kdaj ga vozim. Pa je malo boljši kot ta na sliki, pa mi je totalni krš. Nič placa, plastika na nivoju nižjega razreda, nikamor ne gre(sicer sem vozu bencinca).
Pač malo več pričakujem od mercedesa......edino kar ima mercedesevo je cena....

Uporabniški avatar
deki988
Novinec

Napisal/-a deki988 To maj 13, 2008 8:22 pm

Dazi je napisal/-a:
deki988 je napisal/-a:

Kdaj, pa kdaj ga vozim. Pa je malo boljši kot ta na sliki, pa mi je totalni krš. Nič placa, plastika na nivoju nižjega razreda, nikamor ne gre(sicer sem vozu bencinca).

Ja sej se strinjam s tabo, edino kar se tiče placa pa ga je le nekaj, glede na to kako majhen je avto na zunaj... Tko da bi lahko blo kaj boljše, če že ma znak Mercedesa!
Hvala za odgovor!

L.p. Dejan ;)

Uporabniški avatar
deki988
Novinec

Napisal/-a deki988 To maj 13, 2008 8:22 pm

deki988 je napisal/-a:
Dazi je napisal/-a:
deki988 je napisal/-a:

Ja sej se strinjam s tabo, edino kar se tiče placa pa ga je le nekaj, glede na to kako majhen je avto na zunaj... Tko da bi lahko blo kaj boljše, če že ma znak Mercedesa!
Hvala za odgovor!
L.p. Dejan

Uporabniški avatar
KARL ABARTH
Stalni uporabnik

Napisal/-a KARL ABARTH Sr maj 14, 2008 5:43 am

Predvsem-v veliko primerih je bila pri tem avtomobilu (prva genracija) »napaka« na strani kupcev, ki so mislili, da bodo za ceno GOLF-a kupili razred E. Podobno razmišljanje se jih je »držalo« pri poglavju »vzdrževanje«. Govorit o razočaranju v takih primerih oz ob takem razmišljanju … naj vsak sam sodi. Zame je milo rečeno smešno.

Dalje glede nakupa oz. menjave ; moraš vedet, da imaš »nepremičnino« (beri:ni veliko kupcev za BMW 2,5 l bencin) - tako moraš razmišljat kot pravi pregovor » V sili še hudič muhe žre »

Osebno bi avto pregledal, dobrodošlo je če ima servisno knjigo, ni bil huje poškodovan oz nima drugih večjih napak - v primeru, da je vse OK bi avto zamenjal.

LP

Uporabniški avatar
deki988
Novinec

Napisal/-a deki988 Sr maj 14, 2008 8:59 am

KARL ABARTH je napisal/-a:Predvsem-v veliko primerih je bila pri tem avtomobilu (prva genracija) »napaka« na strani kupcev, ki so mislili, da bodo za ceno GOLF-a kupili razred E. Podobno razmišljanje se jih je »držalo« pri poglavju »vzdrževanje«. Govorit o razočaranju v takih primerih oz ob takem razmišljanju … naj vsak sam sodi. Zame je milo rečeno smešno.

Dalje glede nakupa oz. menjave ; moraš vedet, da imaš »nepremičnino« (beri:ni veliko kupcev za BMW 2,5 l bencin) - tako moraš razmišljat kot pravi pregovor » V sili še hudič muhe žre »

Osebno bi avto pregledal, dobrodošlo je če ima servisno knjigo, ni bil huje poškodovan oz nima drugih večjih napak - v primeru, da je vse OK bi avto zamenjal.

LP

Zdej lih kaj si mislu s tistim E razredom pa nism lih razumu?
Kar se pa tiče avta je moj dost boljši, udobnost in te reči ne bom omenjal ka itak je razred nižji pa tud opreme ma za pol manj... Jst pa avto nimam take sile prodat! Če ga prodam ga pač prodam, če ne pa tud uredi...
Edino pač ta konbinacija mi je prišla na misel, ker mi prodajalec ponuja ključ za ključ...
Kar se pa tiče avta je ohranjen, samo tej kilometri se mi zdijo še kar za tole kubikažo... Ma pa servisno knjižco, vse servise potrjene...

L.p. Dejan
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov